Scherpe prijzen

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Altijd de beste deals

Home » Zwembad accessoires

Zwembad accessoires

Onze zwembad accessoires zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van je zwembad. Dit kunnen accessoires zijn die zorgen voor extra comfort zoals zwembadverwarming, maar bijvoorbeeld ook onderdelen zoals koppelingen en adapters. Alle zwembad accessoires helpen ervoor te zorgen dat jij een onbezorgde zomer tegemoet gaat en je helemaal kunt focussen op je zwemplezier.  

Filter

Onderdelen voor Intex zwembaden

Uiteraard kan er een keer een zwembad onderdeel kwijt of beschadigd raken. Dit is natuurlijk geen reden om een geheel nieuw opzetzwembad aan te schaffen. Veel van de Intex zwembad onderdelen zijn ook los verkrijgbaar. Denk hierbij aan in- en uitlaatsets, afsluitstukken, koppelstukken of slangen. 

Daarnaast zul je koppelstukken of zwembadslangen nodig hebben wanneer je accessoires zoals een zoutwatersysteem op je pomp wilt aansluiten. Voor alle combinaties en vraagstukken hebben wij de Intex onderdelen beschikbaar.

 

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl

72