Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Zwembad accessoires » Afdekzeil

Afdekzeil

Een afdekzeil gebruik je wanneer je even geen gebruik meer maakt van je zwembad. Zo zorg je ervoor dat er geen vuil in het zwembad kan komen, maar zorg je tegelijkertijd er ook voor dat er minder warmte ontsnapt. Hierdoor koelt je zwemwater minder snel af. Een milieuvriendelijke manier om je zwembadwater langer warm te houden. Voor elk zwembad is er een passend afdekzeil verkrijgbaar. Maak gebruik van de filteropties op deze pagina om een afdekzeil te vinden dat geschikt is voor jouw zwembad.

Filter

Afdekzeilen voor Intex zwembaden

Al onze afdekzeilen zijn van het merk Intex. Voor elk Intex zwembad hebben wij een passend afdekzeil in ons assortiment. Al deze afdekzeilen zijn van hoogwaardig materiaal en zijn erg duurzaam. Daarnaast zijn ze erg eenvoudig in gebruik. Het zeil is eenvoudig over het zwembad heen te trekken. Veel van de afdekzeilen zijn voorzien van kleine openingen in het zeil. Hierdoor kan het zeil blijven ademen en wordt er voor gezorgd dat er geen water boven op het zeil blijft liggen.

Veelgestelde vragen over afdekzeilen

Waarom zitten er gaatjes in het afdekzeil?
Er zitten gaatjes in het afdekzeil omdat deze ervoor zorgen dat het zeil hierdoor kan blijven ademen. Daarnaast zorgen de gaatjes ervoor dat er geen water bovenop het zeil kan blijven liggen.
Waarom leg je een afdekzeil op je zwembad?
Je legt een afdekzeil op je zwembad omdat je op die manier ervoor zorgt dat er geen vuil meer in kan komen. Dit scheelt weer in het schoonmaken. Daarnaast zorg je er zo ook voor dat je zwemwater minder snel afkoelt.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

42