Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Zwembad accessoires » Zwembad ondervloer

Zwembad ondervloer

Een zwembad ondervloer helpt in het beschermen van je zwembad. Ondervloeren worden voornamelijk gebruikt bij zwembaden die op een ondergrond van gras of op tegels staan. Door gebruik te maken van een ondervloer bescherm je de onderkant van je zwembad tegen takjes, steentjes of ander materiaal wat nog onder je zwembad kan liggen. Zwembad ondervloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en formaten. Let bij het aanschaffen van een ondervloer goed op het formaat van je zwembad en het formaat ondervloer. Teveel ondervloer staat niet erg mooi, waar te weinig ondervloer het zwembad niet volledig beschermt.

Filter

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

0