Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Zwembad accessoires » Zwembad ondervloer

Zwembad ondervloer

Een zwembad ondervloer helpt in het beschermen van je zwembad. Ondervloeren worden voornamelijk gebruikt bij zwembaden die op een ondergrond van gras of op tegels staan. Door gebruik te maken van een ondervloer bescherm je de onderkant van je zwembad tegen takjes, steentjes of ander materiaal wat nog onder je zwembad kan liggen. Zwembad ondervloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en formaten.

Let bij het aanschaffen van een ondervloer goed op het formaat van je zwembad en het formaat ondervloer. Teveel ondervloer staat niet erg mooi, waar te weinig ondervloer het zwembad niet volledig beschermt.

 

Klantenservice
info@zwembaddealer.nl
Stel je vraag via de Livechat of stuur een mail naar info@zwembaddealer.nl

Officiële Intex Dealer

Gratis verzending > €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen:

Het is erg druk. Hierdoor kan de verwerking of de bezorging van uw bestelling langer duren dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak.