Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Zwembad accessoires » Zwembad overkapping

Zwembad overkappingen

Wil jij van je buitenzwembad een binnenzwembad maken? Dat kan met één van onze zwembad overkappingen! Een overkapping op je zwembad is ideaal bij veelvuldig gebruik van je opzetzwembad. Zo houdt een overkapping het water in je zwembad beter schoon, is deze enorm eenvoudig in gebruik en zorgt het er ook nog eens voor dat je zwembadwater langer warm blijft. Al onze zwembad overkappingen zijn van het merk EXIT, maar de meeste overkappingen zijn ook geschikt voor zwembaden van de merken Intex of Bestway. Twijfel je eraan of de overkapping op jouw zwembad past? Lees dan ons artikel over EXIT overkappingen op andere merken eens goed door.

Filter

Overkapping voor je zwembad kopen?

Wil je tijdens mindere weersomstandigheden ook kunnen genieten van je zwembad? Dan is een zwembad overkapping waarschijnlijk een handige uitkomst. Hiermee maak je in een handomdraai van je buitenzwembad een heus binnenzwembad! Onze overkappingen zijn van het merk EXIT, maar zijn ook geschikt voor veel zwembaden van de merken Intex en Bestway. 

Naast dat een zwembad overkapping ervoor zorgt dat je ook tijdens de regen kunt zwemmen, zorgt het er ook voor dat je zwembadwater langer schoon blijft. Net als een afdekzeil zorgt het ervoor dat er niet allerlei viezigheid het zwembad in kan komen. 

Mocht je liever wat schaduw willen creëren kan je ook voor een schaduwdoek kiezen. Zo zorg je ervoor dat je niet helemaal rood het zwembad uit komt. De schaduwdoeken zijn losstaand van de overkapping te gebruiken, maar ook in combinatie met de overkappingen.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

15