Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Zwembad accessoires » Zwembadslangen en koppelingen

Zwembadslangen en koppelingen

Wanneer je accessoires zoals filter- of warmtepompen wilt aansluiten op je zwembad heb je de juiste zwembadslangen of koppelingen nodig. Deze worden veelal meegeleverd bij de producten, maar kunnen uiteraard een keer toe zijn aan vervangen. Het kan ook zijn dat je een zwembad accessoire met een 38mm maat aansluiting wilt aansluiten op een zwembad met een 32mm aansluiting. In dat geval zal je dan gebruik moeten maken van een koppelstuk.

Klantenservice
info@zwembaddealer.nl
Stel je vraag via de Livechat of stuur een mail naar info@zwembaddealer.nl

Officiële Intex Dealer

Gratis verzending > €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Toont alle 34 resultaten

Intex zwembadslangen

Zwembadslangen zijn noodzakelijk wanneer je accessoires zoals zwembadverwarming of een filterpomp wilt aansluiten op je zwembad. Bij de meeste accessoires zal er altijd een zwembadslang worden meegeleverd. Het kan natuurlijk gebeuren dat een zwembadslang kapot gaat en vervangen dient te worden. In ons assortiment vind je daarom naast standaard zwembadslangen ook filter- en stofzuigerslangen aan en alle bijhorende slangenklemmen. Als onze zwembadslangen zijn geschikt voor de zwembaden van Intex.

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen:

Het is erg druk. Hierdoor kan de verwerking of de bezorging van uw bestelling langer duren dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak.