Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Zwembad accessoires » Zwembadslangen en koppelingen

Zwembadslangen en koppelingen

Wanneer je accessoires zoals filter- of warmtepompen wilt aansluiten op je zwembad heb je de juiste zwembadslangen of koppelingen nodig. Deze worden veelal meegeleverd bij de producten, maar kunnen uiteraard een keer toe zijn aan vervangen. Het kan ook zijn dat je een zwembad accessoire met een 38mm maat aansluiting wilt aansluiten op een zwembad met een 32mm aansluiting. In dat geval zal je dan gebruik moeten maken van een koppelstuk.

Filter

Intex zwembadslangen

Zwembadslangen zijn noodzakelijk wanneer je accessoires zoals zwembadverwarming of een filterpomp wilt aansluiten op je zwembad. Bij de meeste accessoires zal er altijd een zwembadslang worden meegeleverd. Het kan natuurlijk gebeuren dat een zwembadslang kapot gaat en vervangen dient te worden. In ons assortiment vind je daarom naast standaard zwembadslangen ook filter- en stofzuigerslangen aan en alle bijhorende slangenklemmen. Als onze zwembadslangen zijn geschikt voor de zwembaden van Intex.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

36