Home » Zwembad accessoires » Zwembadtrap

Zwembadtrap

Het bestellen van een zwembadtrap is zeker aan te raden wanneer je een van de grotere opzetzwembaden hebt aangeschaft. Het is natuurlijk wel zo handig als je eenvoudig in- en uit het zwembad kunt stappen. De zwembadtrappen bestaan uit een stabiel metalen frame, zijn veilig in gebruik en zijn voorzien van anti-slip. Bij het maken van je keuze voor een zwembadtrap is het belangrijk rekening te houden met de hoogte van je zwembad. Elke maat zwembadtrap is ontworpen voor een bepaalde zwembadhoogte.

Filter

Zwembadtrap voor Intex zwembaden

Alle zwembadtrapjes uit ons assortiment zijn geschikt voor Intex zwembaden. Deze zwembadtrappen zijn specifiek ontworpen voor de verschillende hoogtes van de opzetzwembaden uit het Intex assortiment.

Het gebruik van een zwembadtrapje is niet alleen handig, maar door gebruik te maken van een passende zwembadtrap worden ook de randen van het zwembad ontlast. Hierdoor krijg je minder snel slijtage waardoor je zwembad weer wat langer meegaat. 

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

4