Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Zwembad accessoires » Zwembadverwarming

Zwembadverwarming

Wanneer je na de zomerdagen nog heerlijk wilt genieten van je zwembad dan is zwembadverwarming de ideale uitkomst. Zwembadverwarming zorgt ervoor dat het zwemwater een aangename temperatuur bereikt. Er zijn verschillende type producten die je zwemwater kunnen verwarmen. Bijvoorbeeld warmtepompen, goed isolerende afdekzeilen of verwarmingsmatten

Klantenservice
info@zwembaddealer.nl
Stel je vraag via de Livechat of stuur een mail naar info@zwembaddealer.nl

Officiële Intex Dealer

Gratis verzending > €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Toont alle 27 resultaten

Verwarming voor Intex zwembaden

Een Intex zwembad verwarmen zorgt ervoor dat je tijdens die fijne nazomerse dagen nog heerlijk kunt ontspannen in op temperatuur gebracht water. Geen klapperende kaken meer wanneer je voet het zwembadwater raakt! Bij het kiezen van een Intex zwembadverwarmer heb je keus op verschillende opties. Zo kun je gebruik maken van een elektrische warmtepomp of gebruik maken van solar zwembadverwarming. Hierdoor maak je gebruik van de kracht van de zon en ben je dus wel afhankelijk van het aantal zonuren.

Om een goede keuze te maken in de voor jou geschikte zwembadverwarming hebben wij hieronder de meestvoorkomende types toegelicht.

1. Warmtepompen

Gebruik maken van een warmtepomp is de meest effectieve om je zwemwater te verwarmen. Deze sluit je tussen je filterpomp en zwembad aan. Warmtepompen zijn energiezuinig en zorgen voor een constante aangename temperatuur van je zwemwater. Let bij je keuze voor een warmtepomp goed op de capaciteit van de pomp en de maximale inhoud van je zwembad.

2. Solar zwembadverwarming

Met solar zwembadverwarming maak je gebruik van de kracht van de zon. Deze producten warmen je zwemwater op door middel van zonne-energie. De producten vangen zelf zonnestralen op en zetten dit door naar het zwemwater. Hiermee haal je milieubewuste zwembadverwarming in huis. De producten zijn eenvoudig in gebruik en brengen geen extra energiekosten met zich mee.

3. Isolerende afdekzeilen

Door gebruik te maken van isolerende afdekzeilen sla je twee vliegen in één klap. Deze afdekzeilen zorgen ervoor dat je zwemwater schoon blijft, maar door de noppenfolie dat zich in het zeil bevindt warmt het zwemwater ook sneller op. Wanneer de zon niet meer schijnt en het buiten afkoelt, zorgt het zeil ervoor dat de warmte beter wordt vastgehouden.

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.