Home » Zwembad accessoires » Zwembadverwarming » Verwarmingsmatten

Verwarmingsmat zwembad

Een zwembad verwarmingsmat werkt op basis van zonne-energie en is een milieuvriendelijke vorm van zwembadverwarming. Daarnaast is het ook een van de goedkopere manieren om je zwemwater op te warmen. De verwarmingsmatten zijn eenvoudig te installeren en kunnen wanneer ze een dag in de zon liggen een zwembad al snel tussen de 3 en 5 graden opwarmen. Verwarmingsmatten zijn in verschillende formaten beschikbaar en het is mogelijk om meerdere matten aan elkaar te koppelen.

Filter

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

0