Scherpe prijzen

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Altijd de beste deals

Zwembad warmtepompen

Een warmtepomp gebruiken is de meest effectieve manier om je zwemwater te verwarmen. De elektrisch aangedreven warmtepompen zorgen ervoor dat je zwemwater op een constante aangename temperatuur blijft. Een warmtepomp sluit je aan tussen je filterpomp en je zwembad. Let bij de keuze voor een warmtepomp goed op de capaciteit van de pomp en of deze krachtig genoeg is voor de grootte van je zwembad. Voor zwembadverwarming ben je bij warmtepompen aan het juiste adres. Maak gebruik van de filteropties om de warmtepomp passend bij jouw zwembad te vinden.

Filter

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de llivechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl