Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Kinderzwembad

Kinderzwembaden

Alle kinderzwembaden

Wil je een leuk zwembad geschikt voor kinderen kopen? Bekijk hier ons gehele assortiment kinderzwembaden en kies het zwembad dat bij jou past.

Kinderzwembaden met glijbaan

Niets gaver dan een kinderzwembad met glijbaan. Vind hier alle zwembaden waar standaard een glijbaan bij zit.

opblaasbare jacuzzi

Baby zwembaden

Playcenters

Waterparken

Op zoek naar een kinderzwembad zodat de kinderen heerlijk kunnen afkoelen tijdens de hete zomerdagen? In ons assortiment vind je zwembaden die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Onze kinderzwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, type en vormen. Zo vind je in ons assortiment zwembaden met leuke prints, leuke speelelementen of in combinatie met een glijbaan. Maak gebruik van de filteropties om een kinderzwembad te vinden dat helemaal voldoet aan jouw wensen.

Kinderzwembaden van diverse merken

Als kind is het in de zomer natuurlijk geweldig om heerlijk in je eigen achtertuin te kunnen zwemmen. Binnen ons assortiment vind je kinderzwembaden van het merk Intex. De meeste Intex kinderzwembaden zijn opblaasbaar. Deze zijn erg geschikt voor de kleine jeugd, maar minder geschikt voor kinderen die zich wat actiever door het zwembad willen bewegen. Voor deze kinderen zou een kinderzwembad met frame beter geschikt zijn.

Naast alleen kinderzwembaden leveren wij ook ontzettend leuk zwembad speelgoed. Zoals opblaasbare boten, luchtbedden of kindvriendelijke sproeiers. Warm weer, een kinderzwembad en speelgoed is een garantie voor een zomer vol plezier!

Zijn de kinderzwembaden ook geschikt voor baby’s?

Naast onze kinderzwembaden hebben ze we ook zwembaden specifiek voor baby’s. We adviseren om dan te kiezen voor een zwembad met een zonnedak. Hiermee wordt de kwetsbare babyhuid goed beschermt tegen de zon. Vergeet niet altijd alert te zijn wanneer een baby in het zwembad zit! Ook wanneer er slechts een klein laagje water in het bad zit.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

0