Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Kinderzwembad » Baby zwembaden

Baby zwembaden

Op zoek naar een zwembad dat leuk, maar ook veilig is voor uw baby? Onderstaande zwembaden zijn allemaal speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 1 tot 3 jaar. Deze zwembaden kan je maximaal tot 13 cm hoog vullen met water. Een aantal van deze baby zwembaden hebben een ingebouwd zonnescherm. Ideaal voor baby’s aangezien de kwetsbare huid hierdoor beschermt wordt tegen de directe zonnestralen. 

Filter

Zijn de Intex zwembaden ook geschikt voor baby’s?

Onze kinderzwembaden zijn ook geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden of 1 jaar. We adviseren om dan te kiezen voor een zwembad met een zonnedak. Hiermee wordt de kwetsbare babyhuid goed beschermt tegen de zon. Alle overige kinderzwembaden zijn ook prima geschikt voor baby’s indien het zwembad maar voor een klein laagje met water wordt gevuld. Vergeet niet altijd alert te zijn wanneer een baby in het zwembad zit! Ook wanneer er slechts een klein laagje water in het bad zit.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

13