Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Kinderzwembad » Waterparken

Waterparken

Een waterpark in je eigen tuin? Dat kan! Met deze geweldige waterparken is het elke zomer een groot feest in eigen tuin. Elk waterpark beschikt over een glijbaan, diverse sproeiers en een zwembadgedeelte. De waterparken lenen zich voor uren aan speelplezier. Het opzetten van een waterpark is ontzettend simpel. Elk waterpark wordt standaard geleverd inclusief blower. Hiermee zet je het elk waterpark binnen 2 minuten op. Bij sommige waterparken wordt er zelfs nog een handige draagtas meegeleverd. Maak van de zomer één groot kinderfeest met een waterpark in je achtertuin.

Filter

Een opblaasbaar waterpark in je eigen achtertuin

Een waterpark van Bestway is een droom dat uitkomt voor elk kind. Een eigen waterpark in je tuin, welk kind wilt dat nou niet. Elke zomerse dag wordt een groot feest voor alle kinderen uit de buurt. Papa en mama hebben er weinig omkijken naar door de meegeleverde blower. Hierdoor heb je geen grote longinhoud nodig om het waterpark op te zetten, maar blaast de blower het park binnen 2 minuten voor je op. 

Geef kinderen de zomer die ze verdienen met een waterpark in je eigen achtertuin. 

Veelgestelde vragen over waterparken

Wat kost een waterpark?

De opblaasbare waterparken zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De prijs hangt voornamelijk af van de grootte van het waterpark. Je koopt al een waterpark voor onder de €100,- , maar de uitgebreidere waterparken beginnen bij een bedrag van €250,-

Heb ik nog meer nodig bij een waterpark?

De waterparken worden helemaal compleet geleverd. Je hoeft verder dus niets aan te schaffen. Bij de meeste waterparken wordt een blower en draagtas meegeleverd. 

Hoe zet ik een waterpark op?

Een waterpark opzetten is enorm eenvoudig. Bij de meeste waterparken wordt een blower meegeleverd zodat je binnen 2 minuten je waterpark al hebt opgezet. Het enige dat je hoeft te doen is je waterpark goed uitpakken en uitleggen op de plaats waar je het op wilt zetten.

Zijn de waterparken veilig genoeg?

Al onze waterparken zijn getoetst op veiligheid en beschikken over diverse certificaten. Mocht je inzicht in de test resultaten of certificaten willen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

9