Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Zwembad onderhoud

Zwembad onderhoud

Alle zwembad onderhoudsproducten

Je ontkomt er niet aan. Wil jij je water helder en fris houden, dan zal je toch je zwembad goed moeten onderhouden. Vind hier alles wat je nodig hebt.

Chloortabletten

Op zoek naar een chloor voor je zwembad? Bekijk hier al onze chloorproducten.

Opzetzwembaden

Anti-alg

pH-waarde

Chloordrijvers

Stofzuigers

Zoutwatersysteem

Om je zwembad goed te onderhouden hebben wij diverse artikelen zoals chloortabletten, zwembadstofzuigers en skimmers in ons assortiment. Uiteraard is het onderhoud van je zwembad niet alleen van belang voor de levensduur van je zwembad, maar ook voor je eigen gezondheid. Je wil natuurlijk in een schoon zwembad badderen. Wil je graag meer informatie over hoe je het water van je zwembad goed schoon houdt? Lees dan eens ons artikel over het onderhouden van je zwembad. 

Lees verder

Hoe onderhoud je een opblaasbare jacuzzi?

Je hebt een opblaasbare jacuzzi aangeschaft, maar wat nu? Hoe moet je deze nu goed onderhouden? Geen paniek! Onze experts leggen het je graag uit.

Lees verder

Je zwembad winterklaar maken

Of je nu door wilt zwemmen in de winter of je zwembad wilt opbergen. Er komt natuurlijk wel wat werk bij kijken. Tips nodig? Lees dan snel verder.

Lees verder

Hoeveel chloor moet er in mijn zwembad?

Om optimaal van je zwembad te kunnen genieten is chloor in de meeste gevallen onmisbaar. Weten hoeveel chloor je nodig hebt? Lees het hier!

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

0