Scherpe prijzen

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Altijd de beste deals

Home » Zwembad onderhoud

Zwembad onderhoud

Om je zwembad goed te onderhouden hebben wij diverse artikelen zoals chloortabletten, zwembadstofzuigers en skimmers in ons assortiment. Uiteraard is het onderhoud van je zwembad niet alleen van belang voor de levensduur van je zwembad, maar ook voor je eigen gezondheid. Je wil natuurlijk in een schoon zwembad badderen. Wil je graag meer informatie over hoe je het water van je zwembad goed schoon houdt? Lees dan eens ons artikel over het onderhouden van je zwembad. 

Filter

Intex zwembad onderhouden

Met onze diverse Intex onderhoudssets kan jij gemakkelijk met de juiste producten je zwembad onderhouden. Zonder zorgen je zwembad schoonmaken? Met de diverse Intex schoonmaakborstels is je zwembad zo weer schoon. Wil je gelijk alles in huis hebben? Kijk dan naar de diverse schoonmaaksets voor zwembaden. Zit er een klein scheurtje in je Intex zwembad? Met de Intex reparatieset los jij het zo op! Bij ZwembadDealer.nl hebben wij alle producten in huis om je Intex zwembad te onderhouden. Zo kan je zeker zijn van een lange levensduur van je Intex zwembad. 

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl

80