Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Zwembad onderhoud » Anti-alg

Anti-Alg zwembad

Anti-Alg is een onderhoudsproduct dat je gebruikt tegen algen in je zwembadwater. Algen ontstaan door slecht onderhoud aan het zwembadwater. Je kan algen herkennen aan groen zwembadwater of een glibberige aanslag aan de wanden van je zwembad. Gebruik een aanbevolen hoeveelheid anti-alg in je zwembadwater om de algen tegen te gaan. Gebruik daarna een vlokmiddel om ervoor te zorgen dat de algen samenklonteren. Op deze manier kan je eenvoudig het zwembad schoon krijgen. De algen en vuiltjes klonteren samen en worden hierdoor door het filtersysteem uit het water gefilterd.

Filter

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

0