Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Zwembad onderhoud » Chloortabletten

Chloortabletten zwembad

Voor de hygiëne van je zwembad is het erg belangrijk dat de chloorwaarde van het water op een goed niveau is. Door chloortabletten toe te voegen aan je zwemwater zorg je ervoor dat de chloorwaarde op peil blijft en dat bactieriën en algen niet de kans krijgen zich te ontwikkelen. Heb je net een nieuw zwembad? Dan is het handig om een chloor starterspakket aan te schaffen. 

Filter

Hoeveel chloortabletten moet ik gebruiken?

De hoeveelheid chloortabletten dat je in je zwembad moet gebruiken hangt af van de capaciteit van je zwembad en het type chloor dat je wilt gebruiken. Op basis hiervan kan je bepalen hoeveel chloor je nodig hebt.

Voordat je chloor gaat toevoegen is het van belang dat je eerst de pH-waarde van je zwemwater controleert. We raden aan om minimaal twee keer per week de pH-waarde van het zwemwater te testen. 

Alles weten over chloor? Lees dan het artikel ‘Hoeveel chloor in mijn zwembad?’ op ons blog.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

17