Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Zwembad onderhoud » Skimmer

Zwembad skimmer

Een zwembad skimmer zorgt voor een schoon wateroppervlakte. Skimmers filteren het vuil dat op het wateroppervlak drijft uit je zwembad. Een zwembad skimmer wordt aangesloten op een zwembadpomp waardoor takjes, insecten en ander vuil de skimmer in worden gezogen. Intex skimmers zijn eenvoudig te monteren middels een bevestigingsbeugel dat je aan het rand van het zwembad kan hangen en zijn geschikt voor alle Intex opzetzwembaden.

Klantenservice
info@zwembaddealer.nl
Stel je vraag via de Livechat of stuur een mail naar info@zwembaddealer.nl

Officiële Intex Dealer

Gratis verzending > €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen:

Het is erg druk. Hierdoor kan de verwerking of de bezorging van uw bestelling langer duren dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak.