Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Zwembad onderhoud » Stofzuigers

Zwembad stofzuiger

Een zwembad stofzuiger gebruik je om de bodem en eventueel de wanden van je zwembad mee te reinigen. Het meeste vuil dat in een zwembad terecht komt zakt namelijk naar de bodem. Hier kan het gaan aankoeken waardoor het interessant plek voor algen en bacteriën kan worden. Het is dus erg belangrijk om je zwembad af en toe goed te reinigen met een zwembad stofzuiger. 

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen: