Home » Zwembad onderhoud » Stofzuigers

Zwembad stofzuigers

Een zwembad stofzuiger gebruik je om de bodem en eventueel de wanden van je zwembad mee te reinigen. Het meeste vuil dat in een zwembad terecht komt zakt namelijk naar de bodem. Hier kan het gaan aankoeken waardoor het interessant plek voor algen en bacteriën kan worden. Het is dus erg belangrijk om je zwembad af en toe goed te reinigen met een zwembad stofzuiger. Je hebt hierbij keuze uit handmatige stofzuigers of volautomatische robot stofzuigers.

Filter

Wat zijn de grote verschillen in de zwembad stofzuigers?

De grootste verschillend vind je in het type zwembad stofzuiger en voor wat voor een afmeting zwembad deze geschikt is. Je kan jezelf natuurlijk wel bedenken dat een simpele handstofzuiger niet ideaal is om een opzetzwembad van 610 x 132cm schoon te maken. Deze taak zou je dan beter kunnen uitbesteden aan een zwembad robotstofzuiger.

Bedenk dus eerst goed voor welk zwembad je een stofzuiger zoekt en maak de keuze of je een handmatige- of robotstofzuiger nodig. Let bij de keuze voor een handmatige zwembad stofzuiger goed op de accuduur en of dit passend is voor de grote van je zwembad. Het duurt namelijk een aantal uur voor de accu weer helemaal is opgeladen. Let daarnaast goed op of de stofzuiger geschikt is voor de diepte van jouw zwembad. Sommige stofzuigers zijn namelijk geschikt voor een maximale diepte van 2 meter.

 

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

0