Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opblaasbare jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi’s

Alle opblaasbare jacuzzi's

Wil je een opblaasbare jacuzzi kopen? Bekijk hier ons gehele assortiment jacuzzi’s en kies de opblaasbare jacuzzi die bij jou past.

Alle 4-persoons jacuzzi's

Op zoek naar een opblaasbare jacuzzi waar je met minimaal 4 personen in kan zitten? Bekijk ze hier!

opblaasbare jacuzzi

Intex jacuzzi's

Lay-Z Spa's

EXIT jacuzzi's

Filters

Alle accessoires

Een opblaasbare jacuzzi kopen? In ons assortiment vind je opblaasbare jacuzzi’s van de merken Intex, Lay-Z en EXIT. Deze jacuzzi’s zijn van hoge kwaliteit en wanneer volledig opgeblazen doen zij niet onder voor een normale jacuzzi. De opblaasbare jacuzzi’s deuken bijvoorbeeld ook niet in wanneer er op de rand gezeten wordt. Ze zijn enorm stabiel en stevig. Met een opblaasbare jacuzzi haal je een betaalbaar luxe spa in huis dat past in elke tuin. Bekijk onze meest verkochte jacuzzi’s of gebruik de filters op onze website. De opblaasbare jacuzzi’s die dan overblijven passen het beste bij jouw wensen. 

Lees verder

Een opblaasbare jacuzzi onderhouden

Ook een opblaasbare jacuzzi heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Wil je precies weten wat daarbij komt kijken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Alles over vies water

Je hebt er alles aan gedaan om het water goed te onderhouden, maar het is toch vies geworden? Geen probleem. Lees hier wat eraan te doen valt.

Lees verder

Is zwembadwater schadelijk voor planten?

Bij het afbreken van je opblaasbare jacuzzi zal het water toch ergens heen moeten, maar kan je dit bij je planten kwijt? Wij weten het antwoord.

Hoe kies je de perfecte opblaasbare jacuzzi uit?

De opblaasbare jacuzzi is sinds een aantal jaar een ontzettend gewild product. Mensen willen thuis de luxe van een jaccuzzi kunnen ervaren, maar tegen een betaalbare prijs. Er worden online opblaasbare jacuzzi’s van verschillende merken in diverse prijsklassen aangeboden. Maar hoe maak je nou een goede keuze? We helpen je graag bij je keuze. Denk vooraf bijvoorbeeld eerst goed na over de onderstaande punten.

 

  • Je budget: Ondanks het feit dat een opblaasbare jacuzzi voordeliger is dan een ‘echte’ jaccuzzi, zit er nog al veel verschil in de prijzen. Dit zit hem in de kwaliteit, de grootte en eventuele extra opties.
  • Het aantal personen: Met hoeveel personen wil je graag maximaal in je opblaasbare jacuzzi zitten? Denk daarbij ook goed na over de ruimte die je voor zo’n jacuzzi hebt en dat je de opblaasbare jacuzzi niet na elk gebruik gaat opbergen. Het zal dus een tijdje een gedeelte van je tuin in beslag nemen.
  • Bubbels of massagestralen: Niet elke opblaasbare jacuzzi maakt gebruike van dezelfde techniek. Zo hebben de goedkopere jacuzzi’s enkel bubbels terwijl de wat duurdere zelfs ingebouwde massagestalen hebben.
  • Zoutwatersysteem: Het water in de opblaasbare jacuzzi zal onderhouden moeten worden. In de meeste gevallen betekent dit dat je met chemicaliën zoals chloor aan de gang moet. Bij een opblaasbare jacuzzi met ingebouwd zoutwatersysteem hoeft dit niet. Je zal dan alleen zout moeten toevoegen waar het systeem dit zal omzetten tot chloride. Dit werkt net zo goed als chloor en houdt het water ook goed schoon.

Hoe moet je een opblaasbare jacuzzi onderhouden?

Een opblaasbare jacuzzi zal je natuurlijk goed moeten onderhouden. Je wilt uiteraard zo lang mogelijk genieten van je nieuwe spa. Net als bij een opzetzwembad is het nodig om het water goed te onderhouden zodat het fris blijft. Maar niet alleen het water heeft onderhoud nodig, ook de jacuzzi zelf. Een aantal tips om te zorgen dat je langer van je opblaasbare jacuzzi kunt genieten zijn;

  1.  Maak gebruik van een grondzeil
  2.  Vervang op tijd de filters van je jacuzzi
  3.  Onderhoud het water goed met chloor of zout
  4.  Maak de opblaasbare jacuzzi goed schoon en droog voordat je de jacuzzi opbergt

Wanneer je goed gebruikt maakt van de bovenstaande tips zal je het levensduur van de opblaasbare jacuzzi al aanzienlijk verlengen. Voor uitgebreidere informatie verwijzen we je graag door naar ons artikel over het onderhouden van je opblaasbare jacuzzi.

Veelgestelde vragen over opblaasbare jacuzzi’s

Hoe werkt een opblaasbare jacuzzi?

De motorunit dat aan de opblaasbare jacuzzi zit zorgt ervoor dat de jacuzzi zichzelf opblaast. Daarnaast zit er in deze motorunit een verwarmingselement dat ervoor zorgt dat het water op de gewenste temperatuur gebracht kan worden. Via het display kan je heel eenvoudig je opblaasbare jacuzzi bedienen. Hier stel je de gewenste temperatuur en de standen in.

Hoe maak je een opblaasbare jacuzzi schoon?

Er is standaard een filterpomp ingebouwd in de opblaasbare jacuzzi’s. Dit zorgt ervoor dat het water gefiltert wordt. Daarnaast is het zaak om het waterbalans zo goed mogelijk te houden. Net zoals bij bijvoorbeeld een opzetzwembad. Hiervoor gebruik je chloor en pH chemicaliën. Mocht je dat niet willen dan is het aan te raden om elke week het water te vernieuwen.

Hoe vaak moet ik het water verversen?

Als je het water in goede conditie houdt kan je lang genieten van vers water. Maak goed gebruik van chloor, een zoutwatersysteem en pH-chemicaliën om het water in goede conditie te houden. Mocht je dat niet willen doen dan is het verstandig om elke week het water te vernieuwen.

Wat kost een opblaasbare jacuzzi aan stroom?

Dit is natuurlijk afhankelijk van enorm veel factoren. Welke opblaasbare jacuzzi je hebt, hoe vaak je deze gebruikt, wanneer je deze gebruikt. Maar bij regelmatig gebruik moet je rekenen op zo’n €1,50 per dag. 

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

0