Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opblaasbare jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi kopen? In ons assortiment vind je opblaasbare jacuzzi’s van het merk Intex. Deze jacuzzi’s zijn van hoge kwaliteit en wanneer volledig opgeblazen doen zij niet onder voor een normale jacuzzi. Alle Intex jacuzzi’s zijn voorzien van Fiber-Tech© technologie. Hierdoor deuken deze opblaasbare jacuzzi’s niet in wanneer er op de rand gezeten wordt. Je ervaart hetzelfde luxegevoel met een opblaasbare jacuzzi van Intex.

Opblaasbare Intex Spa jacuzzi’s

De opblaasbare jacuzzi’s van Intex zijn voorzien van de meest hoogwaardige materialen. Een A-merk jacuzzi dat een echte verrijking voor de tuin gaat zijn. Je eigen moment creëren om thuis te kunnen ontspannen, met of zonder familie en vrienden. Het opzetten van de opblaasbare jacuzzi’s is door de ingebouwde pomp enorm eenvoudig. Oppompen of zelf opblazen is dus niet nodig. Daarnaast worden alle opblaasbare jacuzzi’s van Intex ook nog eens geleverd inclusief filterpomp, afdekzeil en grondzeil

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen: