Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opblaasbare jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi kopen? In ons assortiment vind je opblaasbare jacuzzi’s van het merk Intex. Deze jacuzzi’s zijn van hoge kwaliteit en wanneer volledig opgeblazen doen zij niet onder voor een normale jacuzzi. Alle Intex jacuzzi’s zijn voorzien van Fiber-Tech© technologie. Hierdoor deuken deze opblaasbare jacuzzi’s niet in wanneer er op de rand gezeten wordt. Je ervaart hetzelfde luxegevoel met een opblaasbare jacuzzi van Intex.

Opblaasbare Intex Spa jacuzzi’s

De opblaasbare jacuzzi’s van Intex zijn voorzien van de meest hoogwaardige materialen. Een A-merk jacuzzi dat een echte verrijking voor de tuin gaat zijn. Je eigen moment creëren om thuis te kunnen ontspannen, met of zonder familie en vrienden. Het opzetten van de opblaasbare jacuzzi’s is door de ingebouwde pomp enorm eenvoudig. Oppompen of zelf opblazen is dus niet nodig. Daarnaast worden alle opblaasbare jacuzzi’s van Intex ook nog eens geleverd inclusief filterpomp, afdekzeil en grondzeil

Hoe werkt een opblaasbare jacuzzi?

De motorunit dat aan de opblaasbare jacuzzi zit zorgt ervoor dat de jacuzzi zichzelf opblaast. Daarnaast zit er in deze motorunit een verwarmingselement dat ervoor zorgt dat het water op de gewenste temperatuur gebracht kan worden. Via het display kan je heel eenvoudig je opblaasbare jacuzzi bedienen. Hier stel je de gewenste temperatuur en de standen in.

Hoe maak je een opblaasbare jacuzzi schoon?

Er is standaard een filterpomp ingebouwd in de opblaasbare jacuzzi’s. Dit zorgt ervoor dat het water gefiltert wordt. Daarnaast is het zaak om het waterbalans zo goed mogelijk te houden. Net zoals bij bijvoorbeeld een opzetzwembad. Hiervoor gebruik je chloor en pH chemicaliën. Mocht je dat niet willen dan is het aan te raden om elke week het water te vernieuwen.

Hoe vaak moet ik het water verversen?

Als je het water in goede conditie houdt kan je lang genieten van vers water. Maak goed gebruik van chloor, een zoutwatersysteem en pH-chemicaliën om het water in goede conditie te houden. Mocht je dat niet willen doen dan is het verstandig om elke week het water te vernieuwen.

Wat kost een opblaasbare jacuzzi aan stroom?

Dit is natuurlijk afhankelijk van enorm veel factoren. Welke opblaasbare jacuzzi je hebt, hoe vaak je deze gebruikt, wanneer je deze gebruikt. Maar bij regelmatig gebruik moet je rekenen op zo’n €1,50 per dag. 

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.