Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opblaasbare jacuzzi » 4-persoons jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi’s voor 4 personen

Op zoek naar een opblaasbare jacuzzi waar je eenvoudig met 4 personen heerlijk kunt ontspannen? Onderstaande Intex opblaasbare jacuzzi spa’s zijn een ideaal instapmodel. Combineer de luxe van een jacuzzi met de eenvoud van het zelfopblaasbare. De 4-persoons opblaasbare jacuzzi’s van Intex worden geleverd met diverse accessoires. Waaronder een opbergtas, grondzeil en een afdekzeil. 

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen: