Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opblaasbare jacuzzi » 6-persoons jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi’s voor 6 personen

Heerlijk grote opblaasbare jacuzzi’s met plaats voor 6 personen. Nodig al je vrienden uit want in deze opblaasbare jacuzzi’s is plek voor iedereen! En wanneer iedereen weer naar huis is, berg jij jouw opblaasbare jacuzzi weer eenvoudig op. De 6-persoons opblaasbare jacuzzi’s hebben een diameter binnenmaat van zo’n 165cm. Genoeg ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen. Bij alle jacuzzi’s worden ook complementaire accessoires meegeleverd. Waaronder een isolerend afdekzeil, grondzeil en handige opbergtas.

Klantenservice
info@zwembaddealer.nl
Stel je vraag via de Livechat of stuur een mail naar info@zwembaddealer.nl

Officiële Intex Dealer

Gratis verzending > €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen: