Home » Opblaasbare jacuzzi » 6-persoons jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi’s voor 6 personen

Heerlijk grote opblaasbare jacuzzi’s met plaats voor 6 personen. Nodig al je vrienden uit want in deze opblaasbare jacuzzi’s is plek voor iedereen! En wanneer iedereen weer naar huis is, berg jij jouw opblaasbare jacuzzi weer eenvoudig op. De 6-persoons opblaasbare jacuzzi’s hebben een diameter binnenmaat van zo’n 165cm. Genoeg ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen. Bij alle jacuzzi’s worden ook complementaire accessoires meegeleverd. Waaronder een isolerend afdekzeil, grondzeil en handige opbergtas.

Filter

Veelgestelde vragen over 6-persoons opblaasbare jacuzzi’s

Hoe werkt een opblaasbare jacuzzi?

De motorunit dat aan de opblaasbare jacuzzi zit zorgt ervoor dat de jacuzzi zichzelf opblaast. Daarnaast zit er in deze motorunit een verwarmingselement dat ervoor zorgt dat het water op de gewenste temperatuur gebracht kan worden. Via het display kan je heel eenvoudig je opblaasbare jacuzzi bedienen. Hier stel je de gewenste temperatuur en de standen in.

Hoe maak je een opblaasbare jacuzzi schoon?

Er is standaard een filterpomp ingebouwd in de opblaasbare jacuzzi’s. Dit zorgt ervoor dat het water gefiltert wordt. Daarnaast is het zaak om het waterbalans zo goed mogelijk te houden. Net zoals bij bijvoorbeeld een opzetzwembad. Hiervoor gebruik je chloor en pH chemicaliën. Mocht je dat niet willen dan is het aan te raden om elke week het water te vernieuwen.

Hoe vaak moet ik het water verversen?

Als je het water in goede conditie houdt kan je lang genieten van vers water. Maak goed gebruik van chloor, een zoutwatersysteem en pH-chemicaliën om het water in goede conditie te houden. Mocht je dat niet willen doen dan is het verstandig om elke week het water te vernieuwen.

Wat kost een opblaasbare jacuzzi aan stroom?

Dit is natuurlijk afhankelijk van enorm veel factoren. Welke opblaasbare jacuzzi je hebt, hoe vaak je deze gebruikt, wanneer je deze gebruikt. Maar bij regelmatig gebruik moet je rekenen op zo’n €1,50 per dag. 

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

0