Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opblaasbare jacuzzi » Exit jacuzzi

EXIT jacuzzi’s

De opblaasbare jacuzzi’s van EXIT doen niet onder voor de meer gevestigde merken. Sinds kort ontwikkelt EXIT Toys niet alleen opzetzwembaden, maar ook hoogwaardige opblaasbare jacuzzi’s. Deze jacuzzi’s kenmerken zich door de luxe afwerking. Hierdoor geniet je niet alleen van de ontspannende werking van de jacuzzi, maar staat deze ook nog eens mooi in de tuin. Dit is zeker het geval bij de Leather Premium Spa’s, maar ook de instapmodellen ogen en ervaren luxueus. 

Filter

Veelgestelde vragen over EXIT jacuzzi’s

Hoe werkt een EXIT jacuzzi?

De EXIT jacuzzi werkt eigenlijk heel simpel. In alle opblaasbare jacuzzi’s zit een pomp die ervoor zorgt dat de jacuzzi opgeblazen wordt en blijft. Je vult de EXIT jacuzzi met water en de bubbels doen vervolgens de rest.

Hoe maak je een EXIT jacuzzi schoon?

De filterpomp zorgt voor voldoende beweging in het water om groei van algen tegen te gaan, maar om het water helemaal schoon te houden van algen en bacteriën is het belangrijk dat de chloor- en pH-waarde op peil blijven. Gebruik hiervoor onze zwembad onderhoud producten. 

Wat is de maximale watertemperatuur van een EXIT jacuzzi?

De maximale watertemperatuur van een EXIT jacuzzi is ongeveer 42 graden.

Hoeveel stroom verbruikt een EXIT jacuzzi?

Een EXIT jacuzzi verbruikt gemiddeld zo’n 8 kWh per dag. Dit is bij een omgevingstemperatuur van 20 graden. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van diverse factoren zoals de hoeveelheid water in de jacuzzi, of je gebruikt maakt van een afdekzeil en of de jacuzzi in de zon staat of niet.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

3