Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Jacuzzi filters

Ook het water in opblaasbare jacuzzi’s heeft onderhoud nodig. Alle opblaasbare jacuzzi’s zijn uitgerust met een ingebouwde cartridge filterpomp. Deze filters in deze pompen zijn na een tijdje toe aan vervanging. De jacuzzi filters in ons assortiment zijn geschikt voor Intex Spa’s en Lay-Z Spa’s. Op de productpagina’s vind je meer uitleg over het type jacuzzi filter en voor welk merk de filter geschikt is. 

Filter

Veelgestelde vragen over jacuzzi filters

Hoe vaak moet je een filter vervangen?

Het is altijd goed om een aantal jacuzzi filters op voorraad te hebben. Zeker in de periode waarin je veel gebruikt maakt van de opblaasbare jacuzzi. Na een week gebruik is de filter vaak al redelijk vies en aan vervaging toe.

Kan ik een jacuzzi filter ook schoonmaken?

Dat kan zeker! Een tuinslang met een redelijke druk kan een filter al redelijk schoonmaken. Wees wel voorzichtig, aangezien de filters ook beschadigd kunnen raken. Laat de filter daarna een tijd weken in water met reiniginsmiddel. De filters gaan helaas niet voor eeuwig mee en dienen op den duur alsnog vervangen te worden. Daarnaast is het gebruik van vieze filters ook van invloed op de levensduur van je pomp.

Welke filter heb ik nodig?

Dat hangt natuurlijk af van het type opblaasbare jacuzzi dat je hebt. Op de productpagina’s van onze jacuzzi filters hebben we aangegeven voor welk type jacuzzi deze geschikt zijn.

Hoe lang duurt het tot ik de filters in huis heb?

Bestel je bij ons voor 17:00 dan verwerken wij je bestelling nog dezelfde dag. In de meeste gevallen heb je de filters dan al de volgende dag in huis!

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

3