Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opblaasbare jacuzzi » Jacuzzi geuren

Jacuzzi geuren

Geniet nog meer van je jacuzzi met onze heerlijke geuren voor in je spa of jacuzzi. Kom heerlijk tot rust door geuren zoals eucalyptus of lavendel. Of kies voor een wellness verpakking met meerdere geuren. De jacuzzi geuren zijn vloeibaar en voeg je eenvoudig toe aan het water in je jacuzzi. De geuren zijn niet schadelijk voor je jacuzzi, spa of specifieke onderdelen.

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen:

Het is erg druk. Hierdoor kan de verwerking of de bezorging van uw bestelling langer duren dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak.