Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opblaasbare jacuzzi » Intex Spa

Intex Spa jacuzzi’s

De populariteit van de Intex Spa jacuzzi’s is de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt. Steeds meer huishoudens willen thuis luxe ervaren en kiezen voor een opblaasbare jacuzzi van Intex. Met een Intex Spa jacuzzi haal je namelijk dezelfde luxe in huis als bij een vaste jacuzzi, maar ben je vrijer in je gebruik en in aankoop goedkoper uit. De opblaasbare Intex Spa jacuzzi’s zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en modellen. Maak eenvoudig gebruik van de filteropties om de Intex Spa jacuzzi te vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Filter

Veelgestelde vragen over Intex Spa’s

Hoe werkt een Intex Spa?

De motorunit dat aan de Intex Spa zit zorgt ervoor dat de jacuzzi zichzelf opblaast. Daarnaast zit er in deze motorunit een verwarmingselement dat ervoor zorgt dat het water op de gewenste temperatuur gebracht kan worden. Via het display kan je heel eenvoudig je opblaasbare jacuzzi bedienen. Hier stel je de gewenste temperatuur en de standen in.

Hoe maak je een Intex Spa schoon?

Er is standaard een filterpomp ingebouwd in de Intex Spa’s. Dit zorgt ervoor dat het water gefiltert wordt. Daarnaast is het zaak om het waterbalans zo goed mogelijk te houden. Net zoals bij bijvoorbeeld een opzetzwembad. Hiervoor gebruik je chloor en pH chemicaliën. Mocht je dat niet willen dan is het aan te raden om elke week het water te vernieuwen.

Hoe vaak moet ik het water verversen?

Als je het water in goede conditie houdt kan je lang genieten van vers water. Maak goed gebruik van chloor, een zoutwatersysteem en pH-chemicaliën om het water in goede conditie te houden. Mocht je dat niet willen doen dan is het verstandig om elke week het water te vernieuwen.

Wat kost een Intex Spa aan stroom?

Dit is natuurlijk afhankelijk van enorm veel factoren. Welke Intex Spa je hebt, hoe vaak je deze gebruikt, wanneer je deze gebruikt. Maar bij regelmatig gebruik moet je rekenen op zo’n €1,50 per dag. 

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

7