Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opblaasbare jacuzzi » Lay-Z Spa

Lay-Z Spa

De Lay-Z Spa opblaasbare jacuzzi’s zijn de afgelopen jaren enorm populair door de goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Lay-Z Spa’s zijn een product van fabrikant Bestway, dat al jaren bekend staat als één van dé merken in zwembaden en opblaasbare jacuzzi’s. Met Bestway verzeker je jezelf van goede kwaliteit producten. Alle Lay-Z Spa’s zijn CE/EAC/TÜV gekeurd, waardoor je kan rekenen op jarenlang plezier. De opblaasbare Lay-Z Spa jacuzzi’s zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en formaten. Maak gebruik van de filteropties op deze pagina om de Lay-Z Spa te vinden die het beste bij jouw wensen past.

Filter

Direct een complete Lay-Z Spa

Onze Lay-Z Spa’s worden geleverd inclusief veel benodigde accessoires. Zo kan je direct optimaal genieten van je eigen opblaasbare spa. Lay-Z Spa’s worden namelijk standaard geleverd inclusief filterpomp, chloordrijver, afdekzeil en reparatiepatch. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan aan de spa kan je het direct repareren. Enkele spa’s worden zelfs inclusief loungebanken of LED-verlichting geleverd. Op de productpagina’s van de Lay-Z Spa’s vermelden we altijd welke accessoires zijn inbegrepen. Uiteraard wordt er ook een handleiding meegeleverd. Het opzetten en gebruiken van een Lay-Z Spa is enorm eenvoudig, maar een handleiding is natuurlijk altijd handig om in huis te hebben.

Eenvoudig online een Lay-Z Spa kopen

Binnen ons ruimte assortiment aan Lay-Z Spa’s zal altijd een geschikt model zitten dat voldoet aan jouw wensen. De Lay-Z Spa’s zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende formaten en in verschillende prijsklassen. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke opblaasbare spa in zijn of haar tuin. Als je bij ons een Lay-Z Spa voor 17:00 besteld, dan verwerken wij je order diezelfde dag nog. In de meeste gevallen houdt dit in dat je de volgende dag je Lay-Z Spa al in huis hebt!

Veelgestelde vragen over Lay-Z Spa’s

Hoe werkt een Lay-Z Spa?

De motorunit dat aan de Lay-Z Spa zit zorgt ervoor dat de jacuzzi zichzelf opblaast. Daarnaast zit er in deze motorunit een verwarmingselement dat ervoor zorgt dat het water op de gewenste temperatuur gebracht kan worden. Via het display kan je heel eenvoudig je opblaasbare jacuzzi bedienen. Hier stel je de gewenste temperatuur en de standen in.

Hoe maak je een Lay-Z Spa schoon?

Er is standaard een filterpomp ingebouwd in de Lay-Z Spa’s. Dit zorgt ervoor dat het water gefiltert wordt. Daarnaast is het zaak om het waterbalans zo goed mogelijk te houden. Net zoals bij bijvoorbeeld een opzetzwembad. Hiervoor gebruik je chloor en pH chemicaliën. Mocht je dat niet willen dan is het aan te raden om elke week het water te vernieuwen.

Hoe vaak moet ik het water verversen?

Als je het water in goede conditie houdt kan je lang genieten van vers water. Maak goed gebruik van chloor, een zoutwatersysteem en pH-chemicaliën om het water in goede conditie te houden. Mocht je dat niet willen doen dan is het verstandig om elke week het water te vernieuwen.

Wat kost een Lay-Z Spa aan stroom?

Dit is natuurlijk afhankelijk van enorm veel factoren. Welke Lay-Z Spa je hebt, hoe vaak je deze gebruikt, wanneer je deze gebruikt. Maar bij regelmatig gebruik moet je rekenen op zo’n €1,50 per dag. 

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

18