Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opblaasbare zwembaden

Opblaasbare zwembaden

Een opblaasbaar zwembad bestellen? In ons assortiment vind je opblaasbare zwembaden van de merken Intex en Bestway. Deze zwembaden hebben een ontzettend goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn eenvoudig in gebruik. De opblaasbare zwembaden zijn binnen 10 minuten opgezet. Betaalbare zwembaden die eenvoudig op te zetten en net zo makkelijk weer op te bergen zijn. Maak gebruik van de filteropties om een opblaasbaar zwembad te vinden dat voldoet aan al jouw eisen.

Filter

Groot opblaasbaar Intex zwembad

De opblaasbare zwembaden van Intex zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het grootste formaat is maar liefst 5,5 meter in doorsnee. Meer dan genoeg ruimte om in te spelen, rond te zwemmen of languit op een luchtbed te ontspannen. Zelfs de grootste opblaasbare zwembaden zijn eenvoudig op te zetten. Binnen 30 minuten kan je al beginnen met het zwembad te vullen met water. Zo hoeft al het zwemplezier niet op zich te laten wachten. Bij de grotere opblaasbare zwembaden worden vaak ook accessoires bijgeleverd, zoals een filterpomp, zwembadtrap en grondzeil. Zo kan er optimaal van het zwembad genoten worden. 

Hoe maak je een opblaasbaar zwembad schoon?

Een opblaasbaar zwembad maak je schoon door als eerste te zorgen dat je gebruik maakt van de juiste zwembad accessoires. Het is erg belangrijk om het water in je zwembad in beweging te houden zodat het vuil eruit kan worden gefilterd. Door gebruik te maken van een zwembadpomp zorg je voor circulatie in het water waardoor je langer van je zwembadwater kunt genieten. Wanneer je zwembadwater stilstaat heb je meer kans op algen, bacteriën en zelfs schimmels. Daarnaast is het van belang om zeker eenmaal per week de binnenwanden van het zwembad schoon te maken. 

Het is dus erg belangrijk om je zwembadwater te onderhouden zodat je opblaasbaar zwembad goed schoon blijft. Wil je weten hoe je het beste je zwembad kunt onderhouden? Lees dan ons artikel met handige tips over het onderhouden van zwembaden.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

0