Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opblaasbare zwembaden

Opblaasbaar zwembad

Een opblaasbaar zwembad bestellen? In ons assortiment vind je opblaasbare zwembaden van het merk Intex. Deze zwembaden hebben een ontzettend goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn eenvoudig in gebruik. De opblaasbare zwembaden van Intex zijn binnen 10 minuten opgezet. Wil je een betaalbaar zwembad dat eenvoudig op te zetten is en net zo makkelijk weer op te bergen is? Dan kan je met de opblaasbare Intex zwembaden geen foute aankoop doen.

Groot opblaasbaar Intex zwembad

De opblaasbare zwembaden van Intex zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het grootste formaat is maar liefst 5,5 meter in doorsnee. Meer dan genoeg ruimte om in te spelen, rond te zwemmen of languit op een luchtbed te ontspannen. Zelfs de grootste opblaasbare zwembaden zijn eenvoudig op te zetten. Binnen 30 minuten kan je al beginnen met het zwembad te vullen met water. Zo hoeft al het zwemplezier niet op zich te laten wachten. Bij de grotere opblaasbare zwembaden worden vaak ook accessoires bijgeleverd, zoals een filterpomp, zwembadtrap en grondzeil. Zo kan er optimaal van het zwembad genoten worden. 

Hoe maak je een opblaasbaar zwembad schoon?

Een opblaasbaar zwembad maak je schoon door als eerste te zorgen dat je gebruik maakt van de juiste zwembad accessoires. Het is erg belangrijk om het water in je zwembad in beweging te houden zodat het vuil eruit kan worden gefilterd. Door gebruik te maken van een zwembadpomp zorg je voor circulatie in het water waardoor je langer van je zwembadwater kunt genieten. Wanneer je zwembadwater stilstaat heb je meer kans op algen, bacteriën en zelfs schimmels. Daarnaast is het van belang om zeker eenmaal per week de binnenwanden van het zwembad schoon te maken. 

Het is dus erg belangrijk om je zwembadwater te onderhouden zodat je opblaasbaar zwembad goed schoon blijft. Wil je weten hoe je het beste je zwembad kunt onderhouden? Lees dan ons artikel met handige tips over het onderhouden van zwembaden.

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.