Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opzetzwembaden

Opzetzwembaden

Alle opzetzwembaden

Wil je een opzetzwembad bestellen? Bekijk hier ons gehele assortiment opzetzwembaden en kies het zwembad dat het best bij jou past.

Rechthoekige opzetzwembaden

Op zoek naar een rechthoekige opzetzwembad? Bekijk hier alle rechthoekige modellen.

Opzetzwembaden

Intex zwembaden

Bestway zwembaden

EXIT zwembaden

Ronde opzetzwembaden

Zwembaden met pomp

Deze opzetzwembaden maken het voor elk huishouden mogelijk om een betaalbaar zwembad van de hoogste kwaliteit in huis te hebben. De populaire IntexEXIT en Bestway opzetzwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende typen. Zoals de Intex Easy set opzetzwembaden met hun eenvoudig op te blazen bovenrand of de luxere frame opzetzwembaden. Intex, EXIT en Bestway zijn al jaren wereldwijd de merken voor bovengrondse zwembaden. Voor elk huishouden is er een geschikt opzetzwembad te vinden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en vormen. Maak gebruik van onze filteropties en zoek jouw ideale opzetzwembad uit.

Lees verder

Een opzetzwembad, wat heb je allemaal nodig?

Je wilt graag een opzetzwembad in je tuin, maar nog geen idee wat je er allemaal bij nodig hebt? Onze productexperts leggen het je uit!

Lees verder

Een zwembad opzetten? Zo doe je dat!

Opzetten van een zwembad een heel karwei? Met de hulp van onze productexperts is dat verleden tijd. We geven je in dit artikel de beste tips & trics.

Lees verder

Hoe laat je een zwembad leeglopen?

Geen idee waar je met al dat water heen moet? Wij gelukkig wel! Alle informatie over het leeg laten lopen van je zwembad lees je hier.

Opbouw zwembaden

Het opbouwen van de opzetzwembaden is erg eenvoudig. Bij een bestelling wordt altijd een uitgebreide handleiding meegeleverd. Hierin wordt stapsgewijs beschreven hoe het zwembad opgebouwd kan worden, maar ook hoe je het weer netjes opgeborgen krijgt. Handleiding kwijt? Geen probleem. Op de desbetreffende productpagina vind je altijd de .pdf versie van de handleiding terug. 

Veelgestelde vragen over opzetzwembaden

Wat kost een opzetzwembad?

Opzetzwembaden zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. De prijs wordt bepaald door de kwaliteit en de grootte van het zwembad. Een gemiddeld opzetzwembad inclusief pomp en accessoires koop je al voor ongeveer €250,-

Wat heb ik verder nodig bij een opzetzwembad?
Als je een groter opzetzwembad wilt kopen is het handig om er een filterpomp bij aan te schaffen. Een filterpomp brengt beweging in het water, waardoor algen minder kans hebben om te groeien en filtert daarnaast het water. Daarnaast is een chloordrijver en afdekzeil gewenst om je zwembad goed te onderhouden.
Hoe plaats ik een opzetzwembad?
Alle opzetzwembaden zijn eenvoudig op te zetten. Wanneer je er met zijn tweeen aan werkt heb je de meeste opzetzwembaden al binnen een half uur opgezet.
Hoe verwarm je een opzetzwembad?

Een opzetzwembad verwarm je middels zwembadverwarming. Dit kan een warmtepomp zijn, maar ook zonnenpanelen. Om gebruikt te kunnen maken van zwembadverwarming heb je wel een passende filterpomp nodig. Deze zorgt ervoor dat je zwembadwater door de warmtepomp heen wordt gepompt wanneer het daarna (verwarmd) weer terug je zwembad in gaat.

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

0