Scherpe prijzen

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Altijd de beste deals

Home » Opzetzwembaden

Opzetzwembaden

Deze opzetzwembaden maken het voor elk huishouden mogelijk om een betaalbaar zwembad van de hoogste kwaliteit in huis te hebben. De populaire Intex, EXIT en Bestway opzetzwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende typen. Zoals de Intex Easy set opzetzwembaden met hun eenvoudig op te blazen bovenrand of de luxere frame opzetzwembaden. Intex, EXIT en Bestway zijn al jaren wereldwijd de merken voor bovengrondse zwembaden. Voor elk huishouden is er een geschikt opzetzwembad te vinden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en vormen. Maak gebruik van onze filteropties en zoek jouw ideale opzetzwembad uit.

Filter

De verschillende soorten opzetzwembaden van Intex

De Intex opzetzwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en soorten. Een van de verschillen zit hem in het type opzetzwembad. Zo heb je de Intex Easy Set zwembaden die opblaasbaar zijn en rond van vorm, maar heb je ook de grotere rechthoekige opzetzwembaden zoals de Intex Ultra Frame zwembaden. Voor elke situatie en wens is er wel een geschikte Intex opzetzwembad beschikbaar. 

Intex Easy Set opzetzwembaden

Waarschijnlijk de meest bekende opzetzwembaden van Intex. Het iconische ronde blauwe zwembad. Al binnen 10 minuten opgezet en klaar om gevuld te worden. Eenvoudig op te zetten door het zwembad op te blazen waarbij de rand voor versteviging zorgt. Verkrijgbaar in verschillende formaten tot wel 5 meter lang. Ideaal voor de kleinere tuinen.

Intex Metal Frame opzetzwembaden

De instap opzetzwembaden met frame. Veel verkocht model opzetzwembaden die ontzettend stevig zijn door het roestbestendige metal frame, maar nog steeds enorm simpel om op te zetten. Binnen 60 minuten is het zwembad opgezet, gevuld en klaar voor gebruik. Verkrijgbaar in een ronde of rechthoekige variant. 

Intex Prism Frame opzetzwembaden

Meer luxe en comfort krijg je in een Intex Prism Frame opzetzwembad. Deze zwembaden zijn zowel als ronde, ovale of rechthoekig verkrijgbaar. Deze opzetzwembaden worden in de meeste gevallen geleverd inclusief diverse accessoires, zoals een filterpomp, zwembadtrap en afdekzeil. Voor de families met meer ruimte, kinderen of vrienden is dit de beste keus.

Intex Graphite Panel opzetzwembaden

High-end model dat fraai oogt door zijn houten panelen look. Dit opzetzwembad oogt niet alleen luxe, maar bestaat ook uit hoogwaardige materialen dat tegen flinke weersomstandigheden bestendig is. Dit model is slechts in 1 formaat leverbaar maar wordt als compleet zwembad aangeboden. De Graphite Panel opzetzwembad wordt geleverd inclusief alle benodigde accessoires. Hiermee haalt je een zwembad in huis waar je jaren plezier van zult hebben.

Intex Ultra XTR opzetzwembaden

De grootste zwembaden uit de Intex familie. Luxe complete zwembaden die geleverd worden inclusief alle benodigde accessoires. Bestaande uit stevige duurzame materialen die jaren zullen meegaan. Ondanks hun grootte eenvoudig in elkaar te zetten door middel van het innovatieve kliksysteem. Verkrijgbaar in het rond of rechthoekig en in formaten tot wel 10 meter lang.

Opbouw zwembaden

Het opbouwen van de Intex zwembaden is erg eenvoudig. Bij een bestelling wordt altijd een uitgebreide handleiding meegeleverd. Hierin wordt stapsgewijs beschreven hoe het zwembad opgebouwd kan worden, maar ook hoe je het weer netjes opgeborgen krijgt. Handleiding kwijt? Geen probleem. Op de desbetreffende productpagina vind je altijd de .pdf versie van de handleiding terug. 

Veelgestelde vragen over opzetzwembaden

Bij onze klantenservice krijgen we vaak dezelfde vragen over onze opzetzwembaden. Onze klantenservicemedewerkers hebben de meest gestelde vragen in kaart gebracht en hieronder voor jullie beantwoord.

Wat kost een opzetzwembad?

Opzetzwembaden zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. De prijs wordt bepaald door de kwaliteit en de grootte van het zwembad. Een gemiddeld opzetzwembad inclusief pomp en accessoires koop je al voor ongeveer €250,-

Wat heb ik verder nodig bij een opzetzwembad?

Als je een groter opzetzwembad wilt kopen is het handig om er een filterpomp bij aan te schaffen. Een filterpomp brengt beweging in het water, waardoor algen minder kans hebben om te groeien en filtert daarnaast het water. Daarnaast is een chloordrijver en afdekzeil gewenst om je zwembad goed te onderhouden.

Hoe plaats ik een opzetzwembad?

Alle opzetzwembaden zijn eenvoudig op te zetten. Wanneer je er met zijn tweeen aan werkt heb je de meeste opzetzwembaden al binnen een half uur opgezet. 

Hoe verwarm je een opzetzwembad?

Een opzetzwembad verwarm je middels zwembadverwarming. Dit kan een warmtepomp zijn, maar ook zonnenpanelen. Om gebruikt te kunnen maken van zwembadverwarming heb je wel een passende filterpomp nodig. Deze zorgt ervoor dat je zwembadwater door de warmtepomp heen wordt gepompt wanneer het daarna (verwarmd) weer terug je zwembad in gaat.

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl

102