Home » Opzetzwembaden » Alle opzetzwembaden

Alle opzetzwembaden

Deze opzetzwembaden maken het voor elk huishouden mogelijk om een betaalbaar zwembad van de hoogste kwaliteit in huis te hebben. De populaire Intex, EXIT en Bestway opzetzwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende typen. Zoals de Intex Easy set opzetzwembaden met hun eenvoudig op te blazen bovenrand of de luxere frame opzetzwembaden. Intex, EXIT en Bestway zijn al jaren wereldwijd de merken voor bovengrondse zwembaden. Voor elk huishouden is er een geschikt opzetzwembad te vinden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en vormen. Maak gebruik van onze filteropties en zoek jouw ideale opzetzwembad uit.

Filter

Veelgestelde vragen over opzetzwembaden

Bij onze klantenservice krijgen we vaak dezelfde vragen over onze opzetzwembaden. Onze klantenservicemedewerkers hebben de meest gestelde vragen in kaart gebracht en hieronder voor jullie beantwoord.

Wat kost een opzetzwembad?

Opzetzwembaden zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. De prijs wordt bepaald door de kwaliteit en de grootte van het zwembad. Een gemiddeld opzetzwembad inclusief pomp en accessoires koop je al voor ongeveer €250,-

Wat heb ik verder nodig bij een opzetzwembad?

Als je een groter opzetzwembad wilt kopen is het handig om er een filterpomp bij aan te schaffen. Een filterpomp brengt beweging in het water, waardoor algen minder kans hebben om te groeien en filtert daarnaast het water. Daarnaast is een chloordrijver en afdekzeil gewenst om je zwembad goed te onderhouden.

Hoe plaats ik een opzetzwembad?

Alle opzetzwembaden zijn eenvoudig op te zetten. Wanneer je er met zijn tweeen aan werkt heb je de meeste opzetzwembaden al binnen een half uur opgezet. 

Hoe verwarm je een opzetzwembad?

Een opzetzwembad verwarm je middels zwembadverwarming. Dit kan een warmtepomp zijn, maar ook zonnenpanelen. Om gebruikt te kunnen maken van zwembadverwarming heb je wel een passende filterpomp nodig. Deze zorgt ervoor dat je zwembadwater door de warmtepomp heen wordt gepompt wanneer het daarna (verwarmd) weer terug je zwembad in gaat.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

102