Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opzetzwembaden » Bestway

Bestway zwembaden

Met een Bestway zwembad haal je een kwalitatief goed zwembad in huis. Bestway is al jaren een gevestigde naam in de wereld van opzetzwembaden. Door de heldere instructies zijn de Bestway zwembaden enorm eenvoudig op te zetten. De opzetzwembaden van Bestway zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Daarnaast worden veel van de opzetzwembaden inclusief filterpomp geleverd. Voor elke tuin is er wel een geschikt zwembad te vinden. Maak gebruik van onze filteropties om jouw ideale Bestway zwembad te vinden.

Filter

De verschillende soorten opzetzwembaden van Bestway

De zwembaden van Bestway zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, vormen en modellen. Bestway zwembaden zijn verkrijgbaar als opblaasbare- en frame zwembaden. De frame zwembaden zijn Bestway zijn ontzettend populair, voornamelijk in de rechthoekig vorm. Deze vorm is vaker geschikt voor in de tuin. De frame zwembaden worden uitgebracht in verschillende modellen. Zo heb je keuze uit Steel Pro en Steel Power zwembaden. 

Veelgestelde vragen over Bestway zwembaden

Bij onze klantenservice krijgen we vaak dezelfde vragen over onze Bestway zwembaden. Onze klantenservicemedewerkers hebben de meest gestelde vragen in kaart gebracht en hieronder voor jullie beantwoord.

Wat kost een Bestway zwembad?
Bestway zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De prijs hangt af van de grootte en het type zwembad. Je koopt al een Bestway zwembad voor slechts €99,95
Heb ik nog meer nodig bij een Bestway zwembad?
Bij de grotere zwembaden is het verstandig een filterpomp aan te sluiten. Vaak wordt deze bij de grotere opzetzwembaden al meegeleverd. Door gebruik te maken van een filterpomp verklein je de kans op de vorming van algen. Daarnaast heb je ook chemicaliën zoals chloor nodig om je zwembadwater in goede conditie te houden.
Hoe zet ik een Bestway zwembad op?
Alle Bestway opzetzwembaden zijn eenvoudig op te zetten. De meeste varianten heb je al binnen een uur opgezet. Het vullen van het zwembad duurt natuurlijk ook nog enige tijd.
Hoe verwarm je een Bestway zwembad?
Een Bestway zwembad kan je verwarmen op verschillende manieren. Dit kan via zonnecollectoren die je aansluit op de filterpomp, maar ook via een warmtepomp. Het verwarmen van zwembadwater gaat het beste via een geschikte warmtepomp.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

29