Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opzetzwembaden » EXIT

EXIT zwembaden

De EXIT zwembaden zijn uniek in zijn soort. De zwembaden van EXIT zijn namelijk van een Nederlandse fabrikant en worden allemaal standaard geleverd inclusief filterpomp. De opzetzwembaden van EXIT kenmerken zich ook door hun design, hoogwaardige kwaliteit en de optionele overkapping. Met een EXIT zwembad met overkapping blijft je zwembadwater schoner en kan je zelfs heerlijk zwemmen terwijl het regent! Met een optionele schaduwdoek creëer je zelfs een plekje buiten directe zonlicht. Ideaal voor de hete zomerdagen. De EXIT zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormen. Maak gebruik van de filteropties en kies jouw ideale EXIT zwembad uit. 

Filter

De verschillende soorten opzetzwembaden van EXIT Toys

De zwembaden van EXIT zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en designs. Qua vorm heb je de keuze uit een rechthoekige of een rond opzetzwembad en qua designs bestaan de opties uit de EXIT Stone en EXIT Wood. Beiden designs kenmerken zich door de mooie afwerking op de liner. Het frame van de EXIT zwembaden bestaat in alle gevallen uit zwart gepoedercoat staal.

Voor elk EXIT zwembad is er een bijpassende overkapping verkrijgbaar. Dit is wat deze opzetzwembaden zo uniek maakt. 

 

EXIT zwembad met overkapping

EXIT zwembad compleet geleverd met overkapping

Bij het aanschaffen van een EXIT zwembad heb je de optie om deze te bestellen inclusief passende accessoires. Bij elk zwembad van EXIT krijg je standaard een cartridge filterpomp meegeleverd, maar je kan er ook voor kiezen om deze te upgraden naar een zandfilterpomp. Daarnaast heb je bij veel van de zwembaden ook de optie om een passende warmtepomp en/of overkapping mee te bestellen. Hierdoor maak je in één keer je zwembadervaring helemaal compleet. 

De unieke zwembaden van EXIT

De zwembaden van EXIT Toys zijn uniek in de wereld van opzetzwembaden. Het design van deze opzetzwembaden steekt enorm af tegen de traditionele opzetzwembaden van bijvoorbeeld Intex of Bestway. De EXIT zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende unieke designs, waaronder het nieuwe black leather design. Dit geeft je zwembad een erg luxe uitstraling. De toevoeging van een overkapping of een schaduwdoek maakt dit unieke plaatje helemaal compleet.

Veelgestelde vragen over EXIT zwembaden

Bij onze klantenservice krijgen we vaak dezelfde vragen over onze EXIT zwembaden. Onze klantenservicemedewerkers hebben de meest gestelde vragen in kaart gebracht en hieronder voor jullie beantwoord.

Wat kost een EXIT zwembad?

De zwembaden van EXIT zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Het goedkoopste opzetzwembad van EXIT is al verkrijgbaar vanaf €159,-

Heb ik nog meer nodig bij een EXIT zwembad?

Alle EXIT zwembaden worden standaard inclusief filterpomp geleverd. In principe heb je dan naast onderhoudsproducten zoals chloor niets meer nodig. Het kan wel handig zijn om een overkapping, onderzeil of accessoires zoals een zwembadtrap aan te schaffen. 

Hoe zet ik een EXIT zwembad op?

Alle EXIT zwembaden zijn eenvoudig op te zetten. Wanneer je er met zijn tweeen aan werkt heb je de meeste opzetzwembaden al binnen een half uur opgezet. er wordt altijd een duidelijke instuctiehandleiding meegeleverd. Mocht je deze kwijt zijn geraakt dan kan je deze ook altijd downloaden op de productpagina.

Hoe verwarm je een EXIT zwembad?

Een zwembad van EXIT verwarm je eenvoudig door gebruik te maken van een warmtepomp. Het water wordt dan via de filterpomp door de warmtepomp geleid, daar verwarmd en vervolgens weer teruggepompt naar het zwembad.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

34