Scherpe prijzen

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Altijd de beste deals

Home » Opzetzwembaden » EXIT » Met overkapping

EXIT zwembaden met overkapping

Creëer in no-time je eigen binnenzwembad met een EXIT zwembad met overkapping. De overkappingen van EXIT zijn uniek in de wereld van opzetzwembaden. Deze Nederlandse fabrikant van opzetzwembaden ontwikkelt overkappingen waarmee je binnen een handomdraai je eigen binnenzwembad creëert. Naast dat dit je beschermt tegen de regen zorgt een EXIT zwembad met overkapping ook voor een natuurlijke verwarming van het water en houdt het je zwembadwater ook een stuk schoner. Met de optionele schaduwdoek kan je jezelf ook nog eens beschermen tegen de felle zonnestralen. 

Filter

EXIT overkapping op het zwembad

De zwembad overkappingen van EXIT zijn uniek in de wereld van opzetzwembaden. Ontzettend handig om vuil uit het zwembadwater te houden, handig in gebruik en op verschillende manieren te gebruiken. Zo kan de overkapping helemaal gesloten worden, half open worden gezet of helemaal open. Net wat jouw voorkeur heeft op dat moment. 

De overkappingen van EXIT zijn niet alleen te gebruiken op de EXIT zwembaden. Ze zijn zelfs geschikt om te monteren op een Intex of Bestway zwembad. Dit gaat echter niet zomaar en ze passen niet op elk formaat. Wil je graag een EXIT overkapping op je zwembad? Lees dan dit handige artikel over EXIT overkappingen op andere merken zwembaden.

 

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl

34