Home » Opzetzwembaden » EXIT » Rechthoekig

Rechthoekige EXIT zwembaden

De rechthoekige zwembaden van EXIT zijn uniek in de wereld. Deze Nederlandse fabrikant staat voor een combinatie van hoogstaande kwaliteit in combinatie met gave designs. De opzetzwembaden kenmerken zich niet alleen door hun design, maar ook door unieke accessoires zoals de doorzichtige overkapping. De rechthoekige EXIT zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse formaten en in meerdere hippe designs. Deze zwembaden worden altijd standaard inclusief filterpomp geleverd. Maak gebruik van de filteropties om je zoekresultaat te verfijnen en uit te komen bij jouw ideale rechthoekige EXIT zwembad.

Filter

De verschillende soorten rechthoekige zwembaden van EXIT

Wat kost een EXIT zwembad?
Heb ik nog meer nodig bij een EXIT zwembad?
Hoe zet ik een EXIT zwembad op?

Alle EXIT zwembaden zijn eenvoudig op te zetten. Wanneer je er met zijn tweeen aan werkt heb je de meeste opzetzwembaden al binnen een half uur opgezet. 

Hoe verwarm je een EXIT zwembad?

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

34