Home » Opzetzwembaden » EXIT » Rond

EXIT zwembaden rond

De ronde zwembaden van EXIT zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten en designs. Deze designs maken de opzetzwembaden van EXIT uniek in zijn soort en zijn samen met de hoge kwaliteit kenmerkend voor dit merk. Daarnaast worden alle ronde EXIT zwembaden standaard inclusief filterpomp geleverd, wel zo makkelijk natuurlijk. Optioneel is ook om een overkapping mee te bestellen of een variant inclusief overkapping te kiezen. Zo geniet je zelfs op dagen waarbij het regent nog van je zwembad. Maak gebruik van de filteropties en bestel jouw favoriete ronde EXIT zwembad.

Ronde EXIT zwembaden inclusief pomp

 

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

34