Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opzetzwembaden » Frame zwembad

Intex frame zwembaden

De frame zwembaden van Intex behoren tot de kwalitatievere opzetzwembaden. Bestaande uit zwembaden die opgezet worden met een metalen frame. Hierdoor wordt het zwembad versterkt en loopt het zwembad niet volledig leeg bij een lekkage, zoals bij opblaasbare zwembaden wel het geval zou zijn. Wanneer je een Intex frame zwembad wilt kopen heb je keus uit een divers assortiment. Van de goedkopere Intex Metal Frame tot de luxueuze Intex Ultra XTR Frame zwembaden. Zo is er voor elk budget een hoogwaardig Intex Frame zwembad te vinden.

Klantenservice
info@zwembaddealer.nl
Stel je vraag via de Livechat of stuur een mail naar info@zwembaddealer.nl

Officiële Intex Dealer

Gratis verzending > €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Intex frame zwembad met filterpomp

Veel van de Intex frame zwembaden worden inclusief filterpomp geleverd. Bij elk product wordt op de productpagina aangegeven of het frame zwembad inclusief of exclusief filterpomp wordt geleverd. De filterpompen zijn van belang om het vuil uit het water te filteren. Hierdoor kan je langer genieten van het zwemwater. Is jouw keuze gevallen op een frame zwembad waar geen filterpomp bij wordt geleverd? Op de productpagina vind je informatie over welk type filterpomp geschikt is voor jouw frame zwembad. Meer informatie is ook te vinden op onze overzichtspagina met zwembadpompen. Hier vind je onder andere informatie over welk type filterpomp je nodig hebt voor het maximaal aantal liter water dat in je zwembad kan.

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen: