Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opzetzwembaden » Frame zwembad

Frame zwembaden

De frame zwembaden van Intex, Bestway en EXIT behoren tot de kwalitatievere opzetzwembaden. Bestaande uit zwembaden die opgezet worden met een metalen frame. Hierdoor wordt het zwembad versterkt en loopt het zwembad niet volledig leeg bij een lekkage, zoals bij opblaasbare zwembaden wel het geval zou zijn. Wanneer je een frame zwembad wilt kopen heb je keus uit een divers assortiment. Van de goedkopere Intex Metal Frame tot de luxueuze Intex Ultra XTR Frame zwembaden. Zo is er voor elk budget een hoogwaardig Frame zwembad te vinden.

Filter

Intex frame zwembad met filterpomp

Veel van de Intex frame zwembaden worden inclusief filterpomp geleverd. Bij elk product wordt op de productpagina aangegeven of het frame zwembad inclusief of exclusief filterpomp wordt geleverd. De filterpompen zijn van belang om het vuil uit het water te filteren. Hierdoor kan je langer genieten van het zwemwater. Is jouw keuze gevallen op een frame zwembad waar geen filterpomp bij wordt geleverd? Op de productpagina vind je informatie over welk type filterpomp geschikt is voor jouw frame zwembad. Meer informatie is ook te vinden op onze overzichtspagina met zwembadpompen. Hier vind je onder andere informatie over welk type filterpomp je nodig hebt voor het maximaal aantal liter water dat in je zwembad kan.

Frame zwembaden met overkapping 

Een overkapping maakt je frame zwembad helemaal af. Bij veel van de EXIT zwembaden is het mogelijk om het frame zwembad in een pakket inclusief overkapping te bestellen. De Intex en Bestway zwembaden zijn niet verkrijgbaar inclusief overkapping. Echter zijn de overkappingen van EXIT ook los verkrijgbaar en passen ze in sommige gevallen ook op andere merken zwembaden. Lees hier ons blog om erachter te komen of een EXIT overkapping past op jouw zwembad.

Veelgestelde vragen over frame zwembaden

Hoe laat je een frame zwembad leeglopen?

Water kan je eenvoudig uit je zwembad laten lopen door gebruik te maken van een tuinslang of van een speciale afvoerpomp. Let er wel op waar je het water naar afvoert. Water met chemicalien in je tuin laten lopen kan gevolgen hebben voor je gras en planten. Lees meer over het leeg laten lopen van je zwembad op ons blog.

Is het moeilijk om een frame zwembad op te zetten?

Het opzetten van een frame zwembad is niet moeilijk. Zeker niet wanneer je dit met ten minste 2 personen doet. Bij elk frame zwembad wordt een handleiding meegestuurd waarin beschreven staat hoe je eenvoudig het zwembad in elkaar moet zetten. Bij de meeste frame zwembaden kost dit maximaal zo’n 30 tot 45 minuten.

Worden frame zwembaden inclusief pomp geleverd?

Veel van de frame zwembaden worden geleverd inclusief filterpomp. Op de productpagina’s wordt aangegeven welke accessoires er allemaal mee worden geleverd. Mocht het zwembad inclusief filterpomp worden geleverd wordt er ook bij vermeld om welke pomp dit gaat.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

85