Home » Opzetzwembaden » Intex klein frame

Intex Klein Frame zwembaden

De perfecte zwembaden voor families die minder ruimte in de tuin beschikbaar hebben. De Intex Klein Frame zwembaden zijn eenvoudig in elkaar te zetten, zijn stevig gebouwd van duurzaam staal en gaan een lange tijd mee. Het opzetten van een Intex Klein Frame zwembad hoeft niet langer dan 30 minuten te duren waardoor je in het warme weer snel van een verkoelend zwembad kunt genieten. De opzetzwembaden uit deze reeks zijn in diverse formaten verkrijgbaar en hebben de mogelijkheid om er een filterpomp op aan te sluiten.

Filter

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

85