Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opzetzwembaden » Intex klein frame

Intex Klein Frame zwembaden

De perfecte zwembaden voor families die minder ruimte in de tuin beschikbaar hebben. De Intex Klein Frame zwembaden zijn eenvoudig in elkaar te zetten, zijn stevig gebouwd van duurzaam staal en gaan een lange tijd mee. Het opzetten van een Intex Klein Frame zwembad hoeft niet langer dan 30 minuten te duren waardoor je in het warme weer snel van een verkoelend zwembad kunt genieten. De opzetzwembaden uit deze reeks zijn in diverse formaten verkrijgbaar en hebben de mogelijkheid om er een filterpomp op aan te sluiten.

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen:

Het is erg druk. Hierdoor kan de verwerking of de bezorging van uw bestelling langer duren dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak.