Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opzetzwembaden » Intex Ultra XTR Frame

Intex Ultra XTR Frame zwembaden

De Intex Ultra XTR Frame zwembaden zijn de grootste zwembaden uit de collectie van Intex. Ondanks de grootte van de zwembaden zijn ze eenvoudig op te zetten. Het innovatieve frame bestaat uit een stevig en duurzaam materiaal dat middels een eenvoudig kliksysteem in elkaar is te zetten. De wanden bestaan uit een dik 3-laags materiaal dat tegen wel meer dan een stootje kan. De Intex Ultra XTR Frame zwembaden zijn in diverse formaten beschikbaar en worden geleverd inclusief accessoires.

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen:

Het is erg druk. Hierdoor kan de verwerking of de bezorging van uw bestelling langer duren dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak.