Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opzetzwembaden » Intex

Intex opzwembaden

Alle Intex opzetzwembaden

Wil je een Intex opzetzwembad bestellen? Bekijk hier ons assortiment Intex opzetzwembaden en kies het zwembad dat het best bij jou past.

Rechthoekige Intex zwembaden

Op zoek naar een rechthoekig Intex opzetzwembad? Bekijk hier alle rechthoekige modellen.

Opzetzwembaden

Ronde Intex zwembaden

Easy Set

Metal Frame

Prism Frame

Ultra XTR

De zwembaden van Intex zijn misschien wel de meest bekende opzetzwembaden ter wereld. Intex maakt het mogelijk dat elk huishouden kan genieten van een eigen zwembad in de tuin. De Intex zwembaden zijn namelijk verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen en in verschillende prijsklassen. Van de goedkopere opblaasbare zwembaden tot aan de grote luxueuze Intex opzetzwembaden. Als officiële Intex dealer ben je bij ons aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt voor je Intex zwembad. Maak gebruik van de filteropties op deze pagina om jouw ideale Intex zwembad te vinden.

De verschillende soorten Intex zwembaden

De Intex opzetzwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en soorten. Een van de verschillen zit hem in het type opzetzwembad. Zo heb je de Intex Easy Set zwembaden die opblaasbaar zijn en rond van vorm, maar heb je ook de grotere rechthoekige opzetzwembaden zoals de Intex Ultra Frame zwembaden. Voor elke situatie en wens is er wel een geschikte Intex opzetzwembad beschikbaar.

Veelgestelde vragen over opzetzwembaden

Wat kost een Intex opzetzwembad?

Intex zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De prijs hangt af van het type zwembad, opblaasbaar of met frame, en hoe groot is zwembad is. Het goedkoopste zwembad is al verkrijgbaar vanaf €20,-!

Wat heb ik verder nodig bij een Intex opzetzwembad?
In principe heb je bij een Intex zwembad verder niets meer nodig, maar wanneer je vaak en lang gebruik wilt maken van je zwembadwater zal je toch enkele accessoires en onderhoudsproducten moeten aanschaffen. Lees hier meer over het onderhouden van je zwembad.
Hoe zet ik een Intex opzetzwembad op?
Alle opzetzwembaden zijn eenvoudig op te zetten. Wanneer je er met zijn tweeen aan werkt heb je de meeste opzetzwembaden al binnen een half uur opgezet.
Hoe verwarm ik het water in een Intex zwembad?
Het water in een Intex zwembad kan je op meerdere manieren opwarmen. Er zijn verschillende soorten zwembadverwarming te koop, zoals solar panelen en warmtepompen. Het gebruik van een warmtepomp is altijd het meest effectief.

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

0