Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opzetzwembaden » Intex » Alle Intex zwembaden

Alle Intex zwembaden

De zwembaden van Intex zijn misschien wel de meest bekende opzetzwembaden ter wereld. Intex maakt het mogelijk dat elk huishouden kan genieten van een eigen zwembad in de tuin. De Intex zwembaden zijn namelijk verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen en in verschillende prijsklassen. Van de goedkopere opblaasbare zwembaden tot aan de grote luxueuze Intex opzetzwembaden. Als officiële Intex dealer ben je bij ons aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt voor je Intex zwembad. Maak gebruik van de filteropties op deze pagina om jouw ideale Intex zwembad te vinden.

Filter

De verschillende soorten Intex zwembaden

De Intex opzetzwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en soorten. Een van de verschillen zit hem in het type opzetzwembad. Zo heb je de Intex Easy Set zwembaden die opblaasbaar zijn en rond van vorm, maar heb je ook de grotere rechthoekige opzetzwembaden zoals de Intex Ultra Frame zwembaden. Voor elke situatie en wens is er wel een geschikte Intex opzetzwembad beschikbaar. 

Intex Easy Set opzetzwembaden

Waarschijnlijk de meest bekende opzetzwembaden van Intex. Het iconische ronde blauwe zwembad. Al binnen 10 minuten opgezet en klaar om gevuld te worden. Eenvoudig op te zetten door het zwembad op te blazen waarbij de rand voor versteviging zorgt. Verkrijgbaar in verschillende formaten tot wel 5 meter lang. Ideaal voor de kleinere tuinen.

Intex Metal Frame opzetzwembaden

De instap opzetzwembaden met frame. Veel verkocht model opzetzwembaden die ontzettend stevig zijn door het roestbestendige metal frame, maar nog steeds enorm simpel om op te zetten. Binnen 60 minuten is het zwembad opgezet, gevuld en klaar voor gebruik. Verkrijgbaar in een ronde of rechthoekige variant. 

Intex Prism Frame opzetzwembaden

Meer luxe en comfort krijg je in een Intex Prism Frame opzetzwembad. Deze zwembaden zijn zowel als ronde, ovale of rechthoekig verkrijgbaar. Deze opzetzwembaden worden in de meeste gevallen geleverd inclusief diverse accessoires, zoals een filterpomp, zwembadtrap en afdekzeil. Voor de families met meer ruimte, kinderen of vrienden is dit de beste keus.

Intex Graphite Panel opzetzwembaden

High-end model dat fraai oogt door zijn houten panelen look. Dit opzetzwembad oogt niet alleen luxe, maar bestaat ook uit hoogwaardige materialen dat tegen flinke weersomstandigheden bestendig is. Dit model is slechts in 1 formaat leverbaar maar wordt als compleet zwembad aangeboden. De Graphite Panel opzetzwembad wordt geleverd inclusief alle benodigde accessoires. Hiermee haalt je een zwembad in huis waar je jaren plezier van zult hebben.

Intex Ultra XTR opzetzwembaden

De grootste zwembaden uit de Intex familie. Luxe complete zwembaden die geleverd worden inclusief alle benodigde accessoires. Bestaande uit stevige duurzame materialen die jaren zullen meegaan. Ondanks hun grootte eenvoudig in elkaar te zetten door middel van het innovatieve kliksysteem. Verkrijgbaar in het rond of rechthoekig en in formaten tot wel 10 meter lang.

Veelgestelde vragen over Intex zwembaden

Wat kost een Intex zwembad?

Intex zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De prijs hangt af van het type zwembad, opblaasbaar of met frame, en hoe groot is zwembad is. Het goedkoopste zwembad is al verkrijgbaar vanaf €20,-!

Heb ik verder nog iets nodig bij een Intex zwembad?

In principe heb je bij een Intex zwembad verder niets meer nodig, maar wanneer je vaak en lang gebruik wilt maken van je zwembadwater zal je toch enkele accessoires en onderhoudsproducten moeten aanschaffen. Lees hier meer over het onderhouden van je zwembad.

Hoe zet ik een Intex zwembad op?

Alle opzetzwembaden zijn eenvoudig op te zetten. Wanneer je er met zijn tweeen aan werkt heb je de meeste opzetzwembaden al binnen een half uur opgezet. 

Hoe verwarm ik het water in een Intex zwembad?

Het water in een Intex zwembad kan je op meerdere manieren opwarmen. Er zijn verschillende soorten zwembadverwarming te koop, zoals solar panelen en warmtepompen. Het gebruik van een warmtepomp is altijd het meest effectief.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

36