Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opzetzwembaden » Intex » Intex Easy Set

Intex Easy Set zwembaden

Waarschijnlijk de meest bekende type zwembaden van Intex, de Easy Set serie. Deze zwembaden zijn perfect voor jonge families. De Intex Easy Set zwembaden kenmerken zich door hun opblaasbare rand. Deze rand zorgt ervoor dat het opzetten van deze zwembaden kinderspel is. Bij het opzetten van een Easy Set zwembad wordt de rand als eerst opgeblazen, waarna het bad gevuld kan worden met water. De opblaasbare rand blijft drijven op het water waardoor deze stijgt. De Intex Easy Set zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse formaten. 

Filter

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

9