Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opzetzwembaden » Intex » Intex Prism Frame

Intex Prism Frame zwembaden

De Intex Prism Frame zwembaden zijn de wat meer premium zwembaden van Intex. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Van formaten voor families met kinderen tot formaten groot genoeg om een poolparty te organiseren. De Intex Prism Frame zwembaden zijn als rond, ovale of rechthoekig verkrijgbaar. De meeste zwembaden uit deze serie worden geleverd inclusief filterpomp. Maak gebruik van de filteropties op deze pagina om een Intex Prism Frame zwembad te vinden dat aan al jouw eisen voldoet.

Filter

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

14