Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opzetzwembaden » Intex » Intex Ultra XTR Frame

Intex Ultra XTR Frame zwembaden

De Intex Ultra XTR Frame zwembaden zijn de grootste zwembaden uit de collectie van Intex. Ondanks de grootte van de zwembaden zijn ze eenvoudig op te zetten. Het innovatieve frame bestaat uit een stevig en duurzaam materiaal dat middels een eenvoudig kliksysteem in elkaar is te zetten. De wanden bestaan uit een dik 3-laags materiaal dat tegen wel meer dan een stootje kan. De Intex Ultra XTR Frame zwembaden zijn in diverse formaten beschikbaar en worden geleverd inclusief accessoires.

Filter

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

7