Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opzetzwembaden » Opzetzwembaden met pomp

Zwembad met pomp

Hier vind je alle Intex zwembaden die geleverd worden inclusief pomp. Een filterpomp helpt ervoor zorgen dat je langer van je zwemwater kunt genieten. Het is bijna noodzakelijk om een filterpomp te hebben bij zwembaden van deze grootte. Zwembadpompen komen in allerlei soorten en merken. Bij aankoop van een van deze onderstaande zwembaden ontvang je uiteraard een geschikte pomp voor het type zwembad dat je besteld. Zo weet je zeker dat je kan blijven genieten van fris zwembadwater.

Klantenservice
info@zwembaddealer.nl
Stel je vraag via de Livechat of stuur een mail naar info@zwembaddealer.nl

Officiële Intex Dealer

Gratis verzending > €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Resultaat 1–20 van de 22 resultaten wordt getoond

Rechthoekige Intex zwembaden inclusief pomp

De rechthoekige Intex zwembaden zijn een van de meest populaire frame zwembaden van Intex. De rechthoekige vorm is qua ruimtelijk gebruik efficiënter dan een rond zwembad waardoor deze in de meeste situaties geschikter is. Deze zwembaden zijn ook allemaal uitgerust met een metalen frame. Hierdoor hebben ze een stabiele basis waardoor het zwembad stevig op de grond staat.

Deze zwembaden worden vaak geleverd inclusief pomp, maar dit is niet bij alle series het geval. Zo worden er niet standaard pompen geleverd bij de zwembaden uit de Intex Metal Frame serie. Wij vermelden bij elk product of deze met of zonder pomp wordt geleverd.

Frame zwembaden met pomp

Veel van de Intex frame zwembaden worden geleverd met pomp en overige accessoires. Deze zwembaden zijn vaak een stuk groter dan de opblaasbare zwembaden waardoor ze veel meer inhoud hebben. Als je een frame zwembad hebt met een grote inhoud dan is het noodzakelijk om een filterpomp te hebben. Hierdoor voorkom je dat het zwembadwater smerig wordt en je het niet meer kan gebruiken. Omdat niet alle frame zwembaden met pomp worden geleverd hebben wij hieronder een aantal populaire frame zwembaden opgesomd die inclusief filterpomp worden geleverd.

Intex Prism Frame 305 x 76 – Leverbaar zonder of met pomp

Stijlvol frame zwembad in het formaat 305 x 76 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en al binnen 30 minuten op te zetten. Dit zwembad is leverbaar zonder of met pomp. Wanneer je kiest voor de variant met pomp wordt daar een cartridge filterpomp – 1.250 liter/u bij geleverd. Deze is sterk genoeg om het water in dit zwembad te kunnen filteren.

Intex Prism Frame zwembad 400 x 200 x 100 – Geleverd met pomp

Mooi rechthoekig frame zwembad dat standaard geleverd wordt met pomp. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en binnen 45 minuten opgezet. Bij aanschaf van dit zwembad ontvang je niet alleen een filterpomp, maar ook een zwembadtrap als accessoire erbij. De filterpomp dat bij dit zwembad wordt geleverd is een cartridge filterpomp – 2.271 liter/u.  

Intex zwembad Graphite Panel 478 x 124 – Geleverd met pomp

Uniek opzetzwembad met een luxe uitstraling. Dit zwembad wordt standaard geleverd met pomp en overige accessoires. Een luxe zwembad zoals deze wordt natuurlijk geleverd met alles wat er nodig is voor een complete zwembad ervaring. Bij de Graphite Panel wordt er standaard een grondzeil, afdekzeil, veiligheidsladder en een zandfilterpomp – 4.000 liter/u geleverd. Deze pomp is sterk genoeg om al het water te kunnen filteren en eventueel enkele accessoires op aan te sluiten.

Ronde opblaasbare zwembaden met pomp

Er zijn een aantal ronde opblaasbare zwembaden die ook met pomp worden geleverd. Veel van de zwembaden uit deze Easy Set serie zijn te klein om een pomp op aan te sluiten, maar bij een aantal ontvang je toch een filterpomp. Deze zwembaden hebben een capaciteit en de aansluitingen die zich lenen voor de aansluiting van een filterpomp. Hieronder hebben wij de opblaasbare ronde zwembaden die met pomp worden geleverd uitgelicht.

Intex Easy Set zwembad 457 x 84 – Geleverd met pomp

Een populair opblaasbaar zwembad uit de Easy Set serie. Zeer scherp geprijsd, eenvoudig op te zetten en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij dit zwembad wordt standaard een grondzeil, afdekzeil, zwembadtrap en cartridge filterpomp – 2.271 liter/u geleverd.

Intex Easy Set zwembad 457 x 107 – Geleverd met pomp

Scherp geprijsd opblaasbaar zwembad dat geleverd wordt inclusief cartridge filterpomp – 3.407 liter/u. Naast dat dit zwembad wordt geleverd inclusief pomp ontvang je bij aanschaf ook overige accessoires. Zoals een zwembadtrap, grondzeil en afdekzeil. Zo heb je gelijk een complete zwembadervaring in huis.   

Intex Easy Set zwembad 457 x 122 – Geleverd met pomp

Heerlijk afkoelen in dit grote opblaasbare zwembad. Op te zetten binnen 15 minuten en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Binnen de formaten van dit zwembad is er ruimte voor maar liefst 14.141 liter water. Bij deze capaciteit is het handig om een filterpomp te hebben en daarom wordt dit zwembad geleverd inclusief cartridge filterpomp – 3.407 liter/u. En dat is niet alles, want dit zwembad wordt ook geleverd inclusief zwembadtrap, grondzeil en afdekzeil!

Wordt elk zwembad met pomp geleverd?

Elke zwembad dat je op deze pagina vindt wordt geleverd met pomp. Welke pomp er geleverd wordt bij het zwembad hangt af van de grootte en het model van het zwembad. Bij elk zwembad wordt uiteraard een pomp geleverd dat geschikt is voor de capaciteit van dat betreffende zwembad. Welke pomp je geleverd krijgt bij het zwembad vind je terug op de productpagina.

Waarom heb ik een pomp bij mijn zwembad nodig?

Een filterpomp is nodig om het zwembadwater fris te houden. Wanneer het water niet voldoende circuleert bestaat er kans dat er algenvorming ontstaat. Daarnaast is een filterpomp nodig om het zwembadwater door bijvoorbeeld een warmtepomp heen te pompen.

Hoe lang moet de pomp draaien?

Een filterpomp moet gemiddeld zo’n 5 uur per dag draaien. Het belangrijkste hierin is dat het zwembadwater ten minste 2 keer per dag een volledige circulatie heeft doorgemaakt. We raden aan om tijdens warmere dagen de pomp iets lager te laten draaien. Dit omdat algenvorming sneller ontstaat wanneer het warm is.

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.