Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opzetzwembaden » Opzetzwembaden met pomp

Zwembad met pomp

Hier vind je alle Intex zwembaden die geleverd worden inclusief pomp. Een filterpomp helpt ervoor zorgen dat je langer van je zwemwater kunt genieten. Zwembadpompen komen in allerlei grootte en typen. Bij aankoop van een van deze onderstaande zwembaden ontvang je uiteraard een geschikte pomp voor het type zwembad dat je besteld.

Rechthoekige Intex zwembaden inclusief pomp

De rechthoekige Intex zwembaden zijn een van de meest populaire frame zwembaden van Intex. De rechthoekige vorm is qua ruimtelijk gebruik efficiënter dan een rond zwembad waardoor deze in de meeste situaties geschikter is. Deze zwembaden zijn ook allemaal uitgerust met een metalen frame. Hierdoor hebben ze een stabiele basis waardoor het zwembad stevig op de grond staat.

Deze zwembaden worden vaak geleverd inclusief pomp, maar dit is niet bij alle series het geval. Zo worden er niet standaard pompen geleverd bij de zwembaden uit de Intex Metal Frame serie. Wij vermelden bij elk product of deze met of zonder pomp wordt geleverd.

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen: