Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opzetzwembaden » Met pomp

Zwembad met pomp

Hier vind je alle Intex, Bestway en EXIT zwembaden die geleverd worden inclusief pomp. Een filterpomp helpt ervoor zorgen dat je langer van je zwemwater kunt genieten. Het is bijna noodzakelijk om een filterpomp te hebben bij opzetzwembaden van deze grootte. Zwembadpompen komen in allerlei soorten en merken. Bij aankoop van een van deze onderstaande zwembaden ontvang je uiteraard een geschikte pomp voor het type zwembad dat je besteld. Zo weet je zeker dat je kan blijven genieten van fris zwembadwater.

Filter

Rechthoekige Intex zwembaden inclusief pomp

De rechthoekige Intex zwembaden zijn een van de meest populaire frame zwembaden van Intex. De rechthoekige vorm is qua ruimtelijk gebruik efficiënter dan een rond zwembad waardoor deze in de meeste situaties geschikter is. Deze zwembaden zijn ook allemaal uitgerust met een metalen frame. Hierdoor hebben ze een stabiele basis waardoor het zwembad stevig op de grond staat. Deze zwembaden worden vaak geleverd inclusief pomp, maar dit is niet bij alle series het geval. Zo worden er niet standaard pompen geleverd bij de zwembaden uit de Intex Metal Frame serie. Wij vermelden bij elk product of deze met of zonder pomp wordt geleverd. 

Zwembaden die standaard inclusief pomp worden geleverd

De opzetzwembaden van Intex en Bestway worden niet altijd standaard pomp geleverd. Dit is wel het geval bij de EXIT zwembaden. Bij het aanschaffen van een EXIT zwembad heb je de keuze uit meerdere uitvoeringen. De standaard uitvoering wordt altijd geleverd inclusief cartridge filterpomp. Het maakt dus niet uit welk zwembaden van het merk EXIT je koopt, je krijgt er altijd standaard een pomp bij geleverd. Het is ook mogelijk om je uitvoering te upgraden naar een variant inclusief zandfilterpomp.

Frame zwembaden met pomp

Veel van de frame zwembaden worden geleverd met pomp en overige accessoires. Deze zwembaden zijn vaak een stuk groter dan de opblaasbare zwembaden waardoor ze veel meer inhoud hebben. Als je een frame zwembad hebt met een grote inhoud dan is het noodzakelijk om een filterpomp te hebben. Hierdoor voorkom je dat het zwembadwater smerig wordt en je het niet meer kan gebruiken. Omdat niet alle frame zwembaden met pomp worden geleverd hebben wij hieronder een aantal populaire frame zwembaden opgesomd die inclusief filterpomp worden geleverd.

Intex Prism Frame 305 x 76 – Leverbaar zonder of met pomp

Stijlvol frame zwembad in het formaat 305 x 76 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en al binnen 30 minuten op te zetten. Dit zwembad is leverbaar zonder of met pomp. Wanneer je kiest voor de variant met pomp wordt daar een cartridge filterpomp – 1.250 liter/u bij geleverd. Deze is sterk genoeg om het water in dit zwembad te kunnen filteren.

Intex Prism Frame zwembad 400 x 200 x 100 – Geleverd met pomp

Mooi rechthoekig frame zwembad dat standaard geleverd wordt met pomp. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en binnen 45 minuten opgezet. Bij aanschaf van dit zwembad ontvang je niet alleen een filterpomp, maar ook een zwembadtrap als accessoire erbij. De filterpomp dat bij dit zwembad wordt geleverd is een cartridge filterpomp – 2.271 liter/u.  

Intex zwembad Graphite Panel 478 x 124 – Geleverd met pomp

Uniek opzetzwembad met een luxe uitstraling. Dit zwembad wordt standaard geleverd met pomp en overige accessoires. Een luxe zwembad zoals deze wordt natuurlijk geleverd met alles wat er nodig is voor een complete zwembad ervaring. Bij de Graphite Panel wordt er standaard een grondzeil, afdekzeil, veiligheidsladder en een zandfilterpomp – 4.000 liter/u geleverd. Deze pomp is sterk genoeg om al het water te kunnen filteren en eventueel enkele accessoires op aan te sluiten.

Ronde opblaasbare zwembaden met pomp

Er zijn een aantal ronde opblaasbare zwembaden die ook met pomp worden geleverd. Veel van de zwembaden uit deze Easy Set serie zijn te klein om een pomp op aan te sluiten, maar bij een aantal ontvang je toch een filterpomp. Deze zwembaden hebben een capaciteit en de aansluitingen die zich lenen voor de aansluiting van een filterpomp. Hieronder hebben wij de opblaasbare ronde zwembaden die met pomp worden geleverd uitgelicht.

Intex Easy Set zwembad 457 x 84 – Geleverd met pomp

Een populair opblaasbaar zwembad uit de Easy Set serie. Zeer scherp geprijsd, eenvoudig op te zetten en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij dit zwembad wordt standaard een grondzeil, afdekzeil, zwembadtrap en cartridge filterpomp – 2.271 liter/u geleverd.

Intex Easy Set zwembad 457 x 107 – Geleverd met pomp

Scherp geprijsd opblaasbaar zwembad dat geleverd wordt inclusief cartridge filterpomp – 3.407 liter/u. Naast dat dit zwembad wordt geleverd inclusief pomp ontvang je bij aanschaf ook overige accessoires. Zoals een zwembadtrap, grondzeil en afdekzeil. Zo heb je gelijk een complete zwembadervaring in huis.   

Intex Easy Set zwembad 457 x 122 – Geleverd met pomp

Heerlijk afkoelen in dit grote opblaasbare zwembad. Op te zetten binnen 15 minuten en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Binnen de formaten van dit zwembad is er ruimte voor maar liefst 14.141 liter water. Bij deze capaciteit is het handig om een filterpomp te hebben en daarom wordt dit zwembad geleverd inclusief cartridge filterpomp – 3.407 liter/u. En dat is niet alles, want dit zwembad wordt ook geleverd inclusief zwembadtrap, grondzeil en afdekzeil!

Waarom zou ik een zwembad met pomp kopen?

Bij veel van de opzetzwembaden die aangeboden worden wordt er vermeld of deze met of zonder filterpomp wordt geleverd. Wanneer je voor het eerst een groter opzetzwembad gaat aanschaffen kom je erachter dat er veel extra accessoires beschikbaar zijn. Maar waarom zou het een goede reden zijn om een zwembad met pomp te kopen? 

1. Een pomp is nodig voor schoon water: Bij de grotere zwembaden is het noodzakelijk om een filterpomp aan te sluiten om het water schoon te houden. Het is belangrijk dat het zwembadwater in beweging blijft en gefilterd wordt. Lees hier hoe lang een filterpomp per dag moet draaien.

2. Direct de juiste pomp: Wanneer je de keuze maakt voor een opzetzwembad met pomp ontvang je direct de geschikte filterpomp voor het desbetreffende zwembad. Er zijn namelijk veel verschillende filterpompen beschikbaar van verschillende merken en voor diverse grootte opzetzwembaden. Koop je een zwembad inclusief pomp dan ben je ervan verzekerd dat je de juiste pomp in huis haalt.

Hoe werkt een zwembad met pomp?

Is het de eerste keer dat je zwembad met pomp gaat gebruiken? Dan vraag je jezelf natuurlijk af hoe dit precies in zijn werk gaat. Het principe is vrij simpel. De filterpomp wordt aangesloten op je zwembad middels twee slangen. De pomp zorgt ervoor dat het water door de ene slang uit het je zwembad wordt gepompt en door de andere slang weer terug het zwembad in wordt gepompt. Het water passeert daardoor de filters in de pomp waardoor alle vuiltjes uit je water wordt gefilterd.

Heb aansluiten van een pomp op je zwembad is niet alleen goed om viezigheid uit je water te filteren, maar zorgt ook voor circulatie in water. Wanneer er geen circulatie is heb je een grotere kans op groen zwembadwater. Doordat het zwembadwater in beweging is zal de vorming van algen minder snel voorkomen. Door een pomp aan te sluiten op je zwembad zorg je dus ook preventief voor schoon zwembadwater.

Veelgestelde vragen over zwembaden met pomp

Bij onze klantenservice krijgen we vaak dezelfde vragen over onze zwembaden en pompen. Onze klantenservicemedewerkers hebben de meest gestelde vragen in kaart gebracht en hieronder voor jullie beantwoord.

Wordt elk zwembad met pomp geleverd?

Elke zwembad dat je op deze pagina vindt wordt geleverd met pomp. Welke pomp er geleverd wordt bij het zwembad hangt af van de grootte en het model van het zwembad. Bij elk zwembad wordt uiteraard een pomp geleverd dat geschikt is voor de capaciteit van dat betreffende zwembad. Welke pomp je geleverd krijgt bij het zwembad vind je terug op de productpagina.

Waarom heb ik een pomp bij mijn zwembad nodig?

Een filterpomp is nodig om het zwembadwater fris te houden. Wanneer het water niet voldoende circuleert bestaat er kans dat er algenvorming ontstaat. Daarnaast is een filterpomp nodig om het zwembadwater door bijvoorbeeld een warmtepomp heen te pompen.

Hoe lang moet de pomp draaien?

Een filterpomp moet gemiddeld zo’n 5 uur per dag draaien. Het belangrijkste hierin is dat het zwembadwater ten minste 2 keer per dag een volledige circulatie heeft doorgemaakt. We raden aan om tijdens warmere dagen de pomp iets lager te laten draaien. Dit omdat algenvorming sneller ontstaat wanneer het warm is.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

34