Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opzetzwembaden » Opzetzwembaden – rechthoekig

Intex zwembad rechthoekig

De rechthoekige zwembaden van Intex zijn de meeste populaire. Door de rechthoekige vorm zijn deze opzetzwembaden geschikt voor in de meeste tuinen. De rechthoekige vorm maakt het makkelijk om heerlijk op een luchtbed te ontspannen en in de grotere zwembaden is het zelfs mogelijk om baantjes te zwemmen. Deze zwembaden worden geleverd in verschillende formaten en prijsklassen. De rechthoekige Intex zwembaden zijn voorzien van een stevig metalen frame en maken zwemmen tot een waar plezier. 

Rechthoekige Intex zwembaden inclusief pomp

De rechthoekige Intex zwembaden zijn een van de meest populaire frame zwembaden van Intex. De rechthoekige vorm is qua ruimtelijk gebruik efficiënter dan een rond zwembad waardoor deze in de meeste situaties geschikter is. Deze zwembaden zijn ook allemaal uitgerust met een metalen frame. Hierdoor hebben ze een stabiele basis waardoor het zwembad stevig op de grond staat.

Deze zwembaden worden vaak geleverd inclusief pomp, maar dit is niet bij alle series het geval. Er zijn 2 verschillende series rechthoekige opzetzwembaden. Zo worden er niet standaard zwembadpompen geleverd bij de zwembaden uit de Intex Metal Frame serie.

Intex Prism Frame

De zwembaden uit deze serie bevinden zich in het middenklassement. Dit zie je ook terug in de kwaliteit. Het frame is bijvoorbeeld extra stevig door robuuste stalen buizen. Het materiaal van de liner is ook van hoge kwaliteit en is bestand tegen benzine, olie, zout water en zonlicht. Intex Prism Frame zwembaden zijn ook verkrijgbaar in grotere formaten en worden vaak inclusief pomp geleverd.

Intex Ultra XTR Frame

Opzetzwembaden uit het hoogste kwaliteitssegment. De Intex Ultra XTR frame modellen zijn de meest duurzame en stabiele zwembaden. Zeer sterk frame dat eenvoudig op te zetten is door middel van het Easy Lock systeem. Hoe groot het zwembad ook is, hierdoor duurt het opzetten niet ontzettend lang. Bij al deze modellen wordt een hoogwaardige zandfilterpomp geleverd, maar ook grondzeil, afdekzeil en een zwembadladder. Zonder meer de beste keus voor een top zwembad dat jaren mee kan.

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen: