Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opzetzwembaden » Rechthoekig

Rechthoekige zwembaden

De rechthoekige zwembaden zijn erg populaire modellen opzetzwembaden. Door de rechthoekige vorm zijn deze opzetzwembaden geschikt voor in de meeste tuinen. De rechthoekige vorm maakt het makkelijk om heerlijk op een luchtbed te ontspannen en in de grotere zwembaden is het zelfs mogelijk om baantjes te zwemmen. Deze zwembaden worden geleverd in verschillende formaten en prijsklassen. De rechthoekige zwembaden zijn voorzien van een stevig metalen frame en maken zwemmen tot een waar plezier. Maak gebruik van de filteropties om een keuze te maken uit onze verschillende merken rechthoekige opzetzwembaden. 

Filter

Rechthoekige Intex zwembaden inclusief pomp

De rechthoekige Intex zwembaden zijn een van de meest populaire frame zwembaden van Intex. De rechthoekige vorm is qua ruimtelijk gebruik efficiënter dan een rond zwembad waardoor deze in de meeste situaties geschikter is. Deze zwembaden zijn ook allemaal uitgerust met een metalen frame. Hierdoor hebben ze een stabiele basis waardoor het zwembad stevig op de grond staat.

Deze zwembaden worden vaak geleverd inclusief pomp, maar dit is niet bij alle series het geval. Er zijn 2 verschillende series rechthoekige opzetzwembaden. Zo worden er niet standaard zwembadpompen geleverd bij de zwembaden uit de Intex Metal Frame serie.

Intex Prism Frame

De zwembaden uit deze serie bevinden zich in het middenklassement. Dit zie je ook terug in de kwaliteit. Het frame is bijvoorbeeld extra stevig door robuuste stalen buizen. Het materiaal van de liner is ook van hoge kwaliteit en is bestand tegen benzine, olie, zout water en zonlicht. Intex Prism Frame zwembaden zijn ook verkrijgbaar in grotere formaten en worden vaak inclusief pomp geleverd.

Intex Ultra XTR Frame

Opzetzwembaden uit het hoogste kwaliteitssegment. De Intex Ultra XTR frame modellen zijn de meest duurzame en stabiele zwembaden. Zeer sterk frame dat eenvoudig op te zetten is door middel van het Easy Lock systeem. Hoe groot het zwembad ook is, hierdoor duurt het opzetten niet ontzettend lang. Bij al deze modellen wordt een hoogwaardige zandfilterpomp geleverd, maar ook grondzeil, afdekzeil en een zwembadladder. Zonder meer de beste keus voor een top zwembad dat jaren mee kan.

Rechthoekige EXIT zwembaden met overkapping

De rechthoekige opzetzwembaden van EXIT zijn uniek in de wereld van de bovengrondse zwembaden. Het is namelijk mogelijk om deze zwembaden inclusief overkapping te bestellen. Hierdoor tover je in een handbeweging je buitenzwembad om tot een binnenzwembad. Ideaal bij slechter weer, maar ook erg handig om vuil zoals bladeren uit het water te houden.

Naast dat de rechthoekige opzetzwembaden van EXIT uniek zijn vanwege hun overkapping zijn voor ons ook uniek omdat EXIT een Nederlands merk is. Hoe leuk is dat! De rechthoekige EXIT zwembaden zijn dus ook ontwikkeld met het oog op de Nederlandse markt. Dit komt goed terug in de verschillende designs waarin de opzetzwembaden te bestellen zijn. Deze sluiten naadloos aan op de huidige tuintrends.

Veelgestelde vragen over rechthoekige opzetzwembaden

Worden rechthoekige zwembaden geleverd met pomp?

Veel van de rechthoekige zwembaden worden geleverd inclusief pomp. Op het overzichtspagina is het mogelijk om te filteren op zwembaden die inclusief pomp geleverd worden. Daarnaast wordt er op elke productpagina aangegeven inclusief welke accessoires het zwembad wordt geleverd. Wordt het zwembad inclusief pomp geleverd dan melden wij daarbij ook om welke pomp het gaat.

Hoe zet je een rechthoekig zwembad op?

Een rechthoekig zwembad zet je zeer eenvoudig op. Alle zwembaden worden geleverd inclusief handleiding waarin beschreven wordt hoe je het zwembad op moet zetten. In de meeste gevallen zal het tussen de 30 en 45 minuten duren om een zwembad op te zetten, mits je dit met 2 personen doet.

Hoe onderhoud je een rechthoekig zwembad?

Het onderhouden van het zwembadwater is erg belangrijk. Doe je dit niet dan zal je vaak het water moeten vernieuwen, wat natuurlijk erg kostbaar is. Het onderhouden van je zwembadwater begint bij het meten en op peil brengen van verschillende waardes. Hoe je dit doet lees je allemaal in onze handleiding ‘Het onderhouden van je zwembad‘.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

41