Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Opzetzwembaden » Rond

Ronde zwembaden

De ronde Intex of Bestway zwembaden zijn verkrijgbaar in twee verschillende variaties. De ronde opblaasbare- en de ronde zwembaden met frame. Veel van de ronde zwembaden worden geleverd inclusief pomp, maar controleer dit altijd op productpagina. De ronde zwembaden van het merk EXIT zijn enkel als frame zwembaden verkrijgbaar en worden standaard geleverd inclusief filterpomp. Controleer goed de afmetingen van de plek waar je jouw opzetzwembad wilt plaatsen. Wellicht leent de ruimte zich wel beter voor een rechthoekig zwembad.

Filter

Ronde Intex zwembaden inclusief pomp

De ronde Intex zwembaden is een veel verkocht model. De opblaasbare varianten zijn leuk instapmodel. Deze zijn erg betaalbaar, eenvoudig op te zetten en erg duurzaam. Naast het opblaasbare model zijn de ronde zwembaden te verkrijgen in totaal 4 verschillende modellen. Het verschil tussen deze modellen zit hem voornamelijk in de prijzen, kwaliteit en formaten waarin deze ronde zwembaden worden aangeboden.

Er zijn 4 verschillende series ronde Intex opzetzwembaden. Bij de Intex Easy Set wordt niet standaard een zwembadpomp meegeleverd.

1. Intex Easy Set

Het model met de herkenbare opblaasbare rand. Een eenvoudige ronde zwembad dat snel opgezet kan worden. Binnen een minuut of 10 is het zwembad gereed om gevuld te worden. Deze opblaasbare ronde zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, tot zelfs 5 meter lang. De Intex Easy set zwembaden hebben geen ondersteuning van een frame. Hierdoor zijn de zwembaden minder stabiel.

2. Intex Metal Frame

De ronde zwembaden uit de Intex Metal Frame serie zijn een stuk stabieler. Deze zwembaden worden ondersteund door een metalen frame dat rondom het zwembad wordt opgezet. Hierdoor duurt het wel iets langer om het bad op te zetten. Het opzetten van deze zwembaden duurt tussen de 30 en 45 minuten. De zwembaden zijn door hun ronde vorm relatief gezien wel kleiner de rechthoekige varianten.

3. Intex Prism Frame

Steviger en kwalitatief hoogwaardiger dan de ronde zwembaden uit de Intex Metal Frame serie. Dit zie je ook terug in de prijs, maar zeker niet in de prijs-kwaliteitverhouding. Dit zijn ronde zwembaden die enorm duurzaam zijn en waar je heel veel plezier van zult hebben. Daarnaast worden veel van de zwembaden uit deze serie geleverd met accessoires zoals een filterpomp.

4. Intex Ultra Frame

Ronde zwembaden uit het meest luxueuze segment. De zwembaden uit de Intex Ultra Frame serie zijn geschikt voor mensen die van alle gemakken voorzien willen worden. De zwembaden hebben een zeer kwalitatieve liner, die een stuk dikker is dan bij de meeste zwembaden. Hierdoor gaan ze erg lang mee. Daarnaast is het frame gemaakt van roestbestendig materiaal. Alle kenmerken om lang van een zwembad te kunnen genieten. Alle zwembaden uit deze serie worden ook nog eens geleverd inclusief hoogwaardige accessoires zoals een ondervloer, afdekzeil, een filterpomp en een zwembadtrap.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

58