Klantenservice
[email protected]
Stel je vraag via de Livechat of stuur een mail naar [email protected]
Home » Retourbeleid

Retourbeleid

Is je product om welke reden dan ook niet naar wens? Dat vinden we erg jammer, maar je kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling je producten terugsturen. Let er wel op dat de producten helemaal compleet en in de originele staat en verpakking retour gestuurd moeten worden.

Je betaalt zelf de retourkosten. Indien je kiest voor een DPD retourlabel bedragen de kosten € 4,50. Het terugsturen van een pallet kost €45,- in Nederland en €50,- in België. Dit bedrag houden we in op het aankoopbedrag bij de terugbetaling. Het aankoopbedrag* wordt binnen 14 dagen na ontvangst van je product teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

*Bij het ontbreken van de originele verpakking, accessoires of het constateren van gebruikerssporen of schade wordt 15% van het aankoopbedrag van het betreffende product ingehouden. Wanneer blijkt dat de schade niet gecompenseerd kan worden door het inhouden van 15% staan we vrij om een groter percentage in te houden op het aankoopbedrag of in uiterste gevallen de retourzending niet te accepteren. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat ZwembadDealer.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde producten. Vraag daarom altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed.

Heb je vragen over garantie, een beschadigde levering of het retourneren van je product(en)? Onze klantenservice helpt je graag verder. Ze zijn bereikbaar via de livechat of mail naar [email protected]

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]