Home » Retourbeleid » Retour aanvragen

Retour aanvraag formulier

Is je product om welke reden dan ook niet naar wens? Dat vinden we erg jammer, maar je kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling je producten terugsturen. Let er wel op dat de producten helemaal compleet en in de originele staat en verpakking retour gestuurd moeten worden.

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt, mits we het product in de originele staat en verpakking retour hebben ontvangen. Lees onze retourvoorwaarden.

Let op: Als je bestelling op een pallet geleverd is, geef dit dan aan in het keuzemenu. Je ontvangt dan van ons een email met een datum voorstel om de bestelling op te halen.

Let op: Is je product defect? Vul dan ons garantieformulier in en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen.

Heb je vragen over garantie, een beschadigde levering of het retourneren van je product(en)? Onze klantenservice helpt je graag verder. Ze zijn bereikbaar via de livechat of mail naar [email protected]

Is je bestelling op een pallet geleverd?

Verzendmethode

5 + 10 =

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected].

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen: