Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Zwembadpompen

Zwembadpompen

Alle zwembadpompen

Een pomp voor je zwembad bestellen? Bekijk hier ons gehele assortiment en kies de pomp die bij jouw zwembad past.

Zandfilterpompen

Op zoek naar een zandfilterpomp voor je zwembad? Bekijk hier al onze zandfilterpompen.

Opzetzwembaden

Cartridge filterpompen

Warmtepompen

Cartridge filters

Filterbollen

Reinigingsmiddelen

Een zwembadpomp is een noodzakelijke accessoire wanneer je lang van je zwembad wilt genieten. Zwembadpompen zorgen er namelijk voor dat het water in je zwembad in beweging blijft. Wanneer het water stil staat geef je bacteriën, algen en schimmels de kans zich te ontwikkelen. Een zwembadpomp zorgt ook voor filtering van het water. Kleine vuiltjes en viezigheden worden door de pompen uit het water gefilterd. Bij de aanschaf van een zwembadpomp is het belangrijk om rekening te houden met de inhoud van je zwembad en de capaciteit van de pomp.

Lees verder

Hoe sluit je een zwembadpomp aan?

Je hebt een pomp aangeschaft, maar wat nu? Kom je er met de handleiding niet uit? Lees dan eens dit artikel door.

Lees verder

Hoe lang moet een zwembadpomp draaien?

Moet je de pomp nou de hele dag laten draaien? Ook wanneer je er mensen in zwemmen? Weet jij het antwoord niet? Wij wel! Lees snel verder.

Lees verder

Welke warmtepomp moet ik kiezen?

We zijn niet allemaal zoals Wim Hof. Jij wilt natuurlijk graag zwemmen in warm water. Geen idee welke warmtepomp je nodig hebt? Lees het hier!

Het aansluiten van een zwembadpomp

De zwembadpompen sluit je eenvoudig middels de bijgeleverde slangen aan op het zwembad. Je sluit de pomp aan tussen de zogenaamde in- en uitlaat van het zwembad. Het belangrijkste voor de aansluiting van de zwembadpomp is de diameter van de aansluiting. Standaard zitten er op de Intex zwembaden een aansluiting van 32 of 38 millimeter. Het is dus belangrijk dat de zwembadpomp die je wilt aansluiten geschikt is voor de desbetreffende diameter. Mocht dat niet het geval zijn dan is het nog altijd mogelijk om gebruik te maken van een Intex connector en een in- en uitlaatset.

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

0