Gratis verzending boven €50,-    14 dagen bedenktijd  Deskundige klantenservice

Home » Zwembadpompen » Cartridge filterpompen

Cartridge filterpompen

Een cartridge filterpomp zorgt ervoor dat het vuil uit je zwemwater gefilterd wordt. Het water wordt hierbij door een filter cartridge gepompt waar al het viezigheid achterblijft. Hierdoor blijft ook het zwemwater in beweging. Dit helpt mee in het ervoor zorgen dat algen, bacteriën en schimmels geen kans maken om zich te ontwikkelen. Bij het aanschaffen van een cartridge filterpomp is het belangrijk om te letten op de capaciteit van de pomp en de maximale inhoud van je zwembad.

Filter

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzending boven €50,-

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op [email protected]

5